permanent noutate

- 30%

Repetitii pentru iubire

Nota ta:
40 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.05.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 41,99 lei

Annie Walker își dorește să-și găsească sufletul-pereche – cineva care să-i completeze viața simplă și liniștită pe care o duce în micuțul orășel Roma din Kentucky. Dar să găsească bărbatul ideal ar putea fi mai greu decât și-a imaginat. După ce, la prima întâlnire după câțiva ani buni, își aude partenerul spunând că e „prea plictisitoare“, Annie începe să creadă că problema ar putea fi chiar ea. Este prea târziu să devină cochetă și amuzantă ca personajul feminin din filmul ei preferat? Poate că are nevoie doar de un pic de practică... iar ea are în minte persoana perfectă pentru a o instrui: Will Griffin.

Will – bodyguardul tatuat care nu crede în dragoste sau căsătorie, însă e expert în flirt și întâlniri – s-a întors temporar la Roma, asigurând securitatea Ameliei Rose înaintea căsătoriei cu Noah Walker, fratele lui Annie. El are un singur obiectiv personal în timpul serviciului: să stea departe de Annie Walker și de orice alt posibil atașament față de acest oraș adormit. Dar, imediat ce se instalează, Will se trezește însărcinat să o ajute pe Annie să se schimbe pentru a-și găsi dragostea vieții.

Printre întâlnirile fierbinți strict „educative“, Annie descoperă că există mai multe straturi în atitudinea stoică obișnuită a lui Will. Pe măsură ce liniile prieteniei lor devin periculos de neclare, Annie se răzgândește asupra bărbatului ei ideal. Poate că viața ei amoroasă nu trebuie să fie perfectă – trebuie doar să fie reală.

 

„Aș vrea să rămân în povestea acestei cărți pentru totdeauna... Schimburile de replici spirituale și întâmplările amuzante vă vor face să îi îndrăgiți pe Will și Annie încă de la prima pagină.“ B.K. Borison, autoarea seriei „Lovelight“

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 apr. 2024
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Sarah Adams
Traducator(i) : Andreea Șeler
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 384
ISBN : 978-630-319-824-8