eticheta 574x135px LITERA50-1

Reteaua mortii

Nota ta:
60 % of 100
59,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.12.2023

Versiuni disponibile

Polițista Jessica Niemi și echipa ei se află într-o cursă contracronometru pentru a găsi legătura dintre cadavrul cu semne ciudate care a fost adus de apă pe un țărm înghețat din Finlanda și dispariția a doi influenceri Instagram.

Au trecut șase luni de la întâlnirea dintre Jessica și misteriosul grup ucigaș de vrăjitoare și de la moartea mentorului ei. Unitatea sa de investigații are o nouă șefă, hotărâtă să-și impună autoritatea încă din prima zi. Unul dintre obiectivele ei este fie s-o pună la punct pe Jessica și să se asigure de supunerea ei, fie să scape de ea printr-o lovitură pe la spate.

Cei doi influenceri dispăruți și fata al cărei cadavru a fost găsit pe țărm par să fie legați între ei de un fenomen aflat la granița dintre practica medicală și un cult exotic. În cursul investigației, Jessica descoperă o imagine ciudată – un far aflat pe o plajă necunoscută – și sub imagine, câteva rânduri înfiorătoare care detaliază o crimă. Iar pe măsură ce Jessica muncește frenetic la rezolvarea cazului, trecutul ei întunecat amenință să o ajungă din urmă și să o distrugă. 

 

„Un roman total captivant. Personajele convingătoare, incitante și intensitatea revelațiilor și a răsturnărilor de situație ale cazului mențin ritmul alert al cărții până la deznodământ.Booklist

„Un thriller tulburător în care conflictele interne complexe ale protagonistei îmbogățesc firul narativ.“ Kirkus

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 1 iun. 2023
Colectie : Buzz Books
Autor(i) : Max Seeck
Traducator(i) : Dana-Ligia Ilin
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 512
ISBN : 978-630-319-097-6