special_discount_tag

- 25%

- 25%

-24.99%

Riviera lui Chanel

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
78% of 100
Pre╚Ť standard 44,90┬álei Pre╚Ť special 33,68┬álei

Reducere 25%

31,49 lei
în stoc

Estimare livrare: 03.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
33,68 lei
Audiobook
Asculta pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
Departe de a se ├«ngrijora cu privire la iminentul r─âzboi mondial, societatea de pe Riviera francez─â din 1938 este str─âb─âtut─â de o ├«ntrebare arz─âtoare: s─â-i fac─â sau s─â nu-i fac─â reveren╚Ťe ducesei de Windsor? Cu o distribu╚Ťie impresionant─â de personaje istorice care mai de care mai colorate, politicieni, scriitori ╚Öi...

Departe de a se ├«ngrijora cu privire la iminentul r─âzboi mondial, societatea de pe Riviera francez─â din 1938 este str─âb─âtut─â de o ├«ntrebare arz─âtoare: s─â-i fac─â sau s─â nu-i fac─â reveren╚Ťe ducesei de Windsor?

Cu o distribu╚Ťie impresionant─â de personaje istorice care mai de care mai colorate, politicieni, scriitori ╚Öi arti╚Öti ÔÇô Winston Churchill, Salvador Dal├ş, ducele ╚Öi ducesa de Windsor, Aldous Huxley ╚Öi Edith Wharton ÔÇô, av├ónd-o ├«n centrul ac╚Ťiunii pe enigmatica Coco Chanel ÔÇô, Riviera lui Chanel re├«nvie cu verv─â ╚Öi o mul╚Ťime de date istorice o perioad─â ├«n care extreme precum luxul ╚Öi teroarea nu au fost niciodat─â mai prezente.

De la extravagan╚Ťa petrecerilor ╚Öi vizitelor la cazinou dinaintea r─âzboiului p├ón─â la transmi╚Ť─âtorul secret ascuns de Robert Streitz ├«n subsolul vilei La Pausa ÔÇô locuin╚Ťa lui Chanel pe care chiar el o crease ÔÇô ├«n timp ce Coco ╚Öi iubitul ei neam╚Ť erau prezen╚Ťi ├«n concediu, Riviera lui Chanel exploreaz─â lumea fascinant─â a elitei de pe Coasta de Azur din anii 1930 ╚Öi 1940, sus╚Ťinut─â de o documentare original─â care pune sub lumina reflectoarelor vie╚Ťile celor boga╚Ťi ╚Öi ale celor s─âraci, soarta celor proteja╚Ťi ╚Öi a celor persecuta╚Ťi.

 

ÔÇ×Anne de Courcy combin─â perseveren╚Ťa unui specialist ├«n istorie social─â cu nervul unui romancier.ÔÇť The Times

 

ANNE DE COURCY este o cunoscut─â scriitoare, jurnalist─â ╚Öi editoare. ├Än anii ┬┤70 a fost editoarea sec╚Ťiunii pentru femei a ziarului London Evening News ╚Öi, la ├«ncetarea apari╚Ťiei acestuia ├«n 1980, a mai lucrat ca redactor ╚Öi colaborator pe proiecte speciale la Evening Standard ╚Öi Daily Mail.

Din 2003 s-a concentrat asupra scrierii de c─âr╚Ťi, public├ónd volume de istorie social─â ╚Öi biografii, cum ar fi: The Husband Hunters, The Fishing Fleet, The ViceroyÔÇÖs Daughters ╚Öi Debs At War.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2020
Nr. pagini:
attribute_icon
336
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-5062-7
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  6 mai 2020
Autor(i)  :  Anne de Courcy
Numar pagini  :  336
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Categorie  :  Cultura generala
ISBN  :  978-606-33-5062-7

Din aceeasi categorie

Vezi toate