Rucsac primar 1 compartiment si buzunar 38x27x12 cm Sofia

0% of 100
149,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 30.07.2024

Pentru ca mersul la scoala este una dintre cele mai importante activitati pentru copilul tau, iti oferim acest ghiozdan cu dimensiunile de 38 x 27 x 12 cm, imprimat cu indragitul personaj Sofia I, ideal pentru elevii de clasa pregatitoare si clasa I datorita marimii si al design-ului, care il fac usor de transportat de catre acestia.

Ghiozdanul este confectionat din polyester impermeabil, are un compartiment principal dublat cu material textil si un buzunar frontal, ambele inchise cu fermoare dotate cu tragatoare personalizate. Pe laterale, rucsacul este prevazut cu 2 buzunare tip plasa cu elastic, ideale pentru pastrarea sticlei de apa.


Acest produs are spatele intarit, fiind potrivit pentru a fi purtat de catre elevi in orice tip de circumstante. De asemenea, bretelele ghiozdanului sunt ajustabile, astfel acesta poate fi purtat de catre elevi in functie de preferintele acestora. Greutatea ghiozdanului, de doar 400grame, il face ghiozdanul ideal pentru elevii claselor pregatitoare si a I-a.

Din aceeași categorie