permanent noutate

Sange regal

Nota ta:
20 % of 100
59,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 31.07.2024

Versiuni disponibile

UN SECRET PERICULOS

UN MISTER DE REZOLVAT

ȘI SCANDALURILE DIN MONARHIA BRITANICĂ DEVIN... MORTALE

 

Ca fiică nelegitimă a regelui Marii Britanii, Evan Bright, o tânără de 17 ani, știe prea bine ce înseamnă secretele.

Însă, atunci când, în ciuda voinței ei, este nevoită să plece din Statele Unite și să petreacă vara în Londra alături de tatăl ei și de familia regală, printre oameni care nu sunt deloc încântați de existența ei, adevărul despre identitatea tinerei nu mai poate rămâne ascuns. Lumea pare dornică să soarbă fiecare minciună legată de ea inventată de presă.

După ce o noapte ce ar fi trebuit să îi ofere câteva momente de distracție și detașare ia o turnură neașteptată și culminează cu moartea unui tânăr, Evan devine principalul suspect, iar zvonurile care iau amploare cu fiecare clipă amenință să îi distrugă viața. Pe măsură ce se străduiește să scoată la lumină adevărul despre ce s-a întâmplat în acea noapte, Evan descoperă secrete regale mai scandaloase decât și-ar fi putut imagina – secrete care ar putea avea un impact colosal asupra monarhiei.

 

„Un basm modern și plin de suspans” Kirkus Reviews

„O poveste plină de sensibilitate și umor, alături de o doză serioasă de mister care să îi facă pe cititori nu doar să urmărească cu sufletul la gură aventurile eroinei, ci și să aștepte cu nerăbdare următorul volum al seriei.” Booklist

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 iun. 2024
Colectie : New Moon
Autor(i) : Aimée Carter
Traducator(i) : Daniela Truția
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-630-319-955-9