lipsă stoc

Sclipiri de geniu. Edison, omul care a inventat viitorul

Seria: Sclipiri de geniu
0% of 100
29,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Cel mai distractiv și captivant mod de a ne apropia de știință și de a cunoaște marile personalități care au schimbat istoria omenirii.

 

SCLIPIRI DE GENIU: Cei mai importanți oameni de știință din toate timpurile îți povestesc viața lor sub forma unui jurnal personal ilustrat într-o manieră amuzantă și scris special pentru tine. La final vei găsi un Mic dicționar care te va ajuta să înțelegi noțiunile mai complexe.

 

EDISON sau cum să inventezi câte-n lună și-n stele Povestea adevărată a lui Thomas Edison, omul care a inventat viitorul. În copilărie, a vândut ziare în trenuri ca să se poată dedica primei sale pasiuni, chimia. Așa a început o fulminantă carieră de inventator: a inventat fonograful, primul dispozitiv care înregistrează și reproduce sunete, și, puțin mai târziu, becul cu incandescență, invenție care l-a făcut celebru în toată lumea. Apoi prima centrală electrică, primul film sonor, mașina electrică… O viață închinată cercetării și o încredere de neclintit în puterea științei de a le îmbunătăți viața oamenilor.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 18 feb. 2020
Serie : Sclipiri de geniu
Autor(i) : Luca Novelli
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 112
ISBN : 978-606-33-4710-8