- 25%

- 25%

Sclipiri de geniu. Edison, omul care a inventat viitorul

Autor: Luca Novelli
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 24,90┬álei Pre╚Ť special 18,68┬álei

Reducere 25%

în stoc

Estimare livrare: 25.10.2021

Cel mai distractiv ╚Öi captivant mod de a ne apropia de ╚Ötiin╚Ť─â ╚Öi de a cunoa╚Öte marile personalit─â╚Ťi care au schimbat istoria omenirii. ┬á SCLIPIRI DE GENIU: Cei mai importan╚Ťi oameni de ╚Ötiin╚Ť─â din toate timpurile ├«╚Ťi povestesc via╚Ťa lor sub forma unui jurnal personal ilustrat ├«ntr-o manier─â amuzant─â ╚Öi scris...

Cel mai distractiv ╚Öi captivant mod de a ne apropia de ╚Ötiin╚Ť─â ╚Öi de a cunoa╚Öte marile personalit─â╚Ťi care au schimbat istoria omenirii.

 

SCLIPIRI DE GENIU: Cei mai importan╚Ťi oameni de ╚Ötiin╚Ť─â din toate timpurile ├«╚Ťi povestesc via╚Ťa lor sub forma unui jurnal personal ilustrat ├«ntr-o manier─â amuzant─â ╚Öi scris special pentru tine. La final vei g─âsi un Mic dic╚Ťionar care te va ajuta s─â ├«n╚Ťelegi no╚Ťiunile mai complexe.

 

EDISON sau cum s─â inventezi c├óte-n lun─â ╚Öi-n stele Povestea adev─ârat─â a lui Thomas Edison, omul care a inventat viitorul. ├Än copil─ârie, a v├óndut ziare ├«n trenuri ca s─â se poat─â dedica primei sale pasiuni, chimia. A╚Öa a ├«nceput o fulminant─â carier─â de inventator: a inventat fonograful, primul dispozitiv care ├«nregistreaz─â ╚Öi reproduce sunete, ╚Öi, pu╚Ťin mai t├órziu, becul cu incandescen╚Ť─â, inven╚Ťie care l-a f─âcut celebru ├«n toat─â lumea. Apoi prima central─â electric─â, primul film sonor, ma╚Öina electric─âÔÇŽ O via╚Ť─â ├«nchinat─â cercet─ârii ╚Öi o ├«ncredere de neclintit ├«n puterea ╚Ötiin╚Ťei de a le ├«mbun─ât─â╚Ťi via╚Ťa oamenilor.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2020
Nr. pagini:
attribute_icon
112
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4710-8
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  18 feb. 2020
Autor(i)  :  Luca Novelli
Numar pagini  :  112
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
Categorie  :  Cultura generala
ISBN  :  978-606-33-4710-8

Din aceeasi categorie

Vezi toate