lipsă stoc

- 30%

Secrete de bucătărie. Carne albă. Vol. 1

0% of 100
RRP: 14,90 lei Preț special 10,43 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 14,90 lei Preț special 10,43 lei

Fragede și delicate, cărnurile albe sunt tot mai apreciate în meniul cotidian: mielul, iedul, păsările, porcul și vițelul se pot prepara în fel și chip.

Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însotite de fotografii de excepție, vă prezintă variate modalități de preparare a cărnii albe.

Recomandări ale unor mari bucătari și secțiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, tăierea și tehnicile de bază în gătitul cărnii – vă îndrumă în prepararea unor feluri apetisante și pline de savoare.

În plus, sunt menționate vinuri străine sau românesti potrivite fiecărei rețete.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 25 oct. 2010
Tip Coperta : Broșată
Format : 142x210
Numar pagini : 144
ISBN : 978-973-675-961-1