Secrete de bucătărie. Carne albă. Vol. 1
14,90 lei
lipsă stoc
Versiuni disponibile
Carte tipărită
14,90 lei
Fragede și delicate, cărnurile albe sunt tot mai apreciate în meniul cotidian: mielul, iedul, păsările, porcul și vițelul se pot prepara în fel și chip.
Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însotite de fotografii de excepție, vă prezintă variate modalități de preparare a cărnii albe.
Recomandări ale unor mari bucătari și secțiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, tăierea și tehnicile de bază în gătitul cărnii – vă îndrumă în prepararea unor feluri apetisante și pline de savoare.
În plus, sunt menționate vinuri străine sau românesti potrivite fiecărei rețete.
Data apariției

Oct 2010
Numar pagini

144
Tip Coperta

Broșată
ISBN

978-973-675-961-1
Detalii produs
Data apariției :
25 oct. 2010
Autor(i) :
Maria Lobello, Patrizia Pulga, Paolo Gentili
Tip Coperta :
Broșată
Format :
142x210
Numar pagini :
144
ISBN :
978-973-675-961-1