- 45%

- 45%

-44.95%

Secrete de bucătărie. Carne albă. Vol. 1

Autor: Maria Lobello
Preț standard 10,50 lei Preț special 5,78 lei

Reducere 45%

în stoc

Estimare livrare: 02.06.2022

Versiuni disponibile

Fragede și delicate, cărnurile albe sunt tot mai apreciate în meniul cotidian: mielul, iedul, păsările, porcul și vițelul se pot prepara în fel și chip. Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însotite de fotografii de excepție, vă prezintă variate modalități de preparare a cărnii...

Fragede și delicate, cărnurile albe sunt tot mai apreciate în meniul cotidian: mielul, iedul, păsările, porcul și vițelul se pot prepara în fel și chip.

Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însotite de fotografii de excepție, vă prezintă variate modalități de preparare a cărnii albe.

Recomandări ale unor mari bucătari și secțiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, tăierea și tehnicile de bază în gătitul cărnii – vă îndrumă în prepararea unor feluri apetisante și pline de savoare.

În plus, sunt menționate vinuri străine sau românesti potrivite fiecărei rețete.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Oct 2010
Nr. pagini:
attribute_icon
144
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
142x210
ISBN:
attribute_icon
978-973-675-961-1
Pretul afisat este orientativ

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Din aceeasi categorie

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  25 oct. 2010
Autor(i)  :  Maria Lobello, Patrizia Pulga, Paolo Gentili
Numar pagini  :  144
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  142x210
ISBN  :  978-973-675-961-1