- 55%

- 55%

-54.97%

Secrete de bucătărie. Carne roșie. Vol. 2

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Secrete de bucătărie. Carne roșie. Vol. 2


Nota ta:
Preț standard 14,90 lei Preț special 6,71 lei
în stoc

Estimare livrare: 04.10.2022

Versiuni disponibile

Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roșie, aliment de bază încă din Antichitate, se gătește în fel și chip, de la carpaccio și biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbușite. Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însoțite de fotografii de excepție, vă prezintă felurite...

Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roșie, aliment de bază încă din Antichitate, se gătește în fel și chip, de la carpaccio și biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbușite.

Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însoțite de fotografii de excepție, vă prezintă felurite modalități de preparare a cărnii roșii. Recomandări ale unor mari bucătari și secțiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante și pline de savoare.

În plus, sunt menționate vinuri străine și românești potrivite fiecărei rețete.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Nov 2010
Numar pagini:
attribute_icon
144
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-973-675-962-8

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  1 nov. 2010
Autor(i)  :  Stefania Lepera, Patrizia Pulga, Paolo Gentili
Numar pagini  :  144
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  142x210
ISBN  :  978-973-675-962-8