- 50%

- 50%

-50%

Secrete de bucătărie. Carne roșie. Vol. 2

Nota ta:
Preț standard 10,50 lei Preț special 5,25 lei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 26.05.2022

Versiuni disponibile

Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roșie, aliment de bază încă din Antichitate, se gătește în fel și chip, de la carpaccio și biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbușite. Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însoțite de fotografii de excepție, vă prezintă felurite...

Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roșie, aliment de bază încă din Antichitate, se gătește în fel și chip, de la carpaccio și biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbușite.

Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însoțite de fotografii de excepție, vă prezintă felurite modalități de preparare a cărnii roșii. Recomandări ale unor mari bucătari și secțiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante și pline de savoare.

În plus, sunt menționate vinuri străine și românești potrivite fiecărei rețete.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2010
Nr. pagini:
attribute_icon
144
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
142x210
ISBN:
attribute_icon
978-973-675-962-8
Pretul afisat este orientativ

EBOOKS de acelasi autor

Vezi toate

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  1 nov. 2010
Autor(i)  :  Stefania Lepera, Patrizia Pulga, Paolo Gentili
Numar pagini  :  144
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  142x210
Categorie  :  Lifestyle, Sanatate & Hobby
ISBN  :  978-973-675-962-8
Scrie o recenzie