- 65%

- 65%

-64.95%

Secrete de bucătărie. Carne roșie. Vol. 2

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 10,50 lei Preț special 3,68 lei

Reducere 65%

în stoc

Descriere Secrete de bucătărie. Carne roșie. Vol. 2

Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roșie, aliment de bază încă din Antichitate, se gătește în fel și chip, de la carpaccio și biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbușite. Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însoțite de fotografii de excepție, vă prezintă felurite...

Descriere Secrete de bucătărie. Carne roșie. Vol. 2

Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roșie, aliment de bază încă din Antichitate, se gătește în fel și chip, de la carpaccio și biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbușite.

Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însoțite de fotografii de excepție, vă prezintă felurite modalități de preparare a cărnii roșii. Recomandări ale unor mari bucătari și secțiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante și pline de savoare.

În plus, sunt menționate vinuri străine și românești potrivite fiecărei rețete.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Nov 2010
Tip copertă:
Broșată
Format:
142x210
Nr. pagini:
144
ISBN:
978-973-675-962-8
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 14.05.2021

Din aceeasi categorie Vezi toate