lipsă stoc

Secrete de bucătărie. Carne roșie. Vol. 2

0% of 100
14,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roșie, aliment de bază încă din Antichitate, se gătește în fel și chip, de la carpaccio și biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbușite.

Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însoțite de fotografii de excepție, vă prezintă felurite modalități de preparare a cărnii roșii. Recomandări ale unor mari bucătari și secțiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante și pline de savoare.

În plus, sunt menționate vinuri străine și românești potrivite fiecărei rețete.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 1 nov. 2010
Tip Coperta : Broșată
Format : 142x210
Numar pagini : 144
ISBN : 978-973-675-962-8