- 40%

- 40%

Secretele oamenilor care nu se îmbolnăvesc niciodată

Autor: Gene Stone
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Secretele oamenilor care nu se îmbolnăvesc niciodată


Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Versiuni disponibile

Care sunt adevăratele secrete ale sănătății? Cum poți ști cu siguranță că te vei bucura de o viață lungă? Cum să faci față zilelor în care ești bolnav și trebuie să te duci la serviciu? Sau cum ai putea să nu te îmbolnăvești deloc? În ciuda faptului că medicina a cunoscut o dezvoltare extraordinară și...

Care sunt adevăratele secrete ale sănătății? Cum poți ști cu siguranță că te vei bucura de o viață lungă? Cum să faci față zilelor în care ești bolnav și trebuie să te duci la serviciu? Sau cum ai putea să nu te îmbolnăvești deloc?

În ciuda faptului că medicina a cunoscut o dezvoltare extraordinară și poate salva vieți, medicii tot nu ne pot spune cu certitudine cum să ne menținem sănătatea. Secretele prezentate în această carte sunt adeseori mai eficiente decât soluțiile oferite de oamenii de știință, au trecut testul timpului și se bazează pe fapte științifice. Să mănânci usturoi, să iei vitamina C ori să fii vegan, ridicarea de greutăți, păstrarea legăturii cu prietenii, mai multe ore de somn, dușurile reci dimineața sunt doar câteva dintre secretele dezvăluite ce ne vor ajuta să fim următoarea persoană care nu se îmbolnăvește niciodată.

„Această carte originală prezintă secrete ale sănătății... unele la care nu te-ai fi așteptat niciodată.“      (Dr. Andrew Weil)

„Dintre aceste secrete, cititorii le pot alege pe acelea care sunt mai potrivite pentru fiecare. O lectură obligatorie.“         (Dr. Caldwell B. Esselstyn Jr.)

„Această carte remarcabilă îți oferă șansa să obții o sănătate perfectă, dacă vrei să pui în practică unele dintre sfaturile excelente pe care le oferă. Am fost medic peste douăzeci de ani și chiar și eu am învățat câteva metode noi pentru a fi sănătos.“           (Dr. Mark Liponis)

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Oct 2011
Numar pagini:
attribute_icon
208
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
ISBN:
attribute_icon
979-606-600-543-2

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  15 oct. 2011
Autor(i)  :  Gene Stone
Numar pagini  :  208
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130 x 200
ISBN  :  979-606-600-543-2