lipsă stoc

Secretele oamenilor care nu se îmbolnăvesc niciodată

0% of 100
19,17 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Care sunt adevăratele secrete ale sănătății? Cum poți ști cu siguranță că te vei bucura de o viață lungă? Cum să faci față zilelor în care ești bolnav și trebuie să te duci la serviciu? Sau cum ai putea să nu te îmbolnăvești deloc?

În ciuda faptului că medicina a cunoscut o dezvoltare extraordinară și poate salva vieți, medicii tot nu ne pot spune cu certitudine cum să ne menținem sănătatea. Secretele prezentate în această carte sunt adeseori mai eficiente decât soluțiile oferite de oamenii de știință, au trecut testul timpului și se bazează pe fapte științifice. Să mănânci usturoi, să iei vitamina C ori să fii vegan, ridicarea de greutăți, păstrarea legăturii cu prietenii, mai multe ore de somn, dușurile reci dimineața sunt doar câteva dintre secretele dezvăluite ce ne vor ajuta să fim următoarea persoană care nu se îmbolnăvește niciodată.

„Această carte originală prezintă secrete ale sănătății... unele la care nu te-ai fi așteptat niciodată.“      (Dr. Andrew Weil)

„Dintre aceste secrete, cititorii le pot alege pe acelea care sunt mai potrivite pentru fiecare. O lectură obligatorie.“         (Dr. Caldwell B. Esselstyn Jr.)

„Această carte remarcabilă îți oferă șansa să obții o sănătate perfectă, dacă vrei să pui în practică unele dintre sfaturile excelente pe care le oferă. Am fost medic peste douăzeci de ani și chiar și eu am învățat câteva metode noi pentru a fi sănătos.“           (Dr. Mark Liponis)

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 oct. 2011
Autor(i) : Gene Stone
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 200
Numar pagini : 208
ISBN : 979-606-600-543-2