lips─â stoc

- 30%

Stasiland

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 20,93┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 20,93┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

În 1989, Zidul Berlinului a căzut.

La scurtă vreme după aceea, cele două Germanii s-au reunificat, iar Germania de Est a încetat să existe.

Bestsellerul Annei Funder, Stasiland, ne aduce pove╚Öti extraordinare din via╚Ťa real─â, a╚Öa cum era ea ├«n fosta Germanie de Est.

Se ├«nt├ólne╚Öte cu Miriam, care a ├«ncercat s─â fug─â ├«n Germania de Vest c├ónd avea doar ╚Öaisprezece ani; ne spune povestea trist─â a lui Frau Paul, care a fost desp─âr╚Ťit─â de copilul ei la Zidul Berlinului ╚Öi se ├«mbat─â cu legendarul ÔÇ×Mik Jeger al EstuluiÔÇť, pe care autorit─â╚Ťile l-au declarat ÔÇô inform├óndu-l ╚Öi ├«n persoan─â ÔÇô mort.

╚śi se ├«nt├ólne╚Öte cu ├«n╚Öi╚Öi membrii Stasi, ├«n continuare foarte m├óndri de metodele lor de supraveghere. Povestirea plin─â de for╚Ť─â a lui Funder despre o lume plin─â de brutalitate a intrat ├«n r├óndul operelor clasice ale contemporaneit─â╚Ťii.

 

O capodoper─â. Sunday Times

Lirică, amară, amuzantă și tristă, scrierea sa le permite multor martori să se elibereze a doua oară de povara trecutului. The Observer

O carte fascinantă... Nu mă pot gândi la o introducere mai bună în realitatea brutală a represiunii din Germania de Est. The Sunday Telegraph

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 8 ian. 2020
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Anna Funder
Traducator(i) : Mihnea Gafi╚Ťa
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-4474-9