lips─â stoc

- 30%

Strategia. O istorie completa

0% of 100
RRP: 64,90┬álei Pre╚Ť special 45,43┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 64,90┬álei Pre╚Ť special 45,43┬álei

├Än Strategia. O istorie complet─â, Lawrence Freedman imortalizeaz─â lunga istorie a g├óndirii strategice, ├«ntr-o relatare consistent─â ╚Öi profund─â a modului ├«n care aceasta a ajuns s─â influen┼úeze fiecare aspect al vie╚Ťii noastre.

├Än inima strategiei se afl─â ├«ntrebarea dac─â este posibil s─â ne manipul─âm ╚Öi s─â ne model─âm mediul mai degrab─â dec├ót s─â devenim victimele for╚Ťelor aflate dincolo de controlul nostru. Freedman ne demonstreaz─â c─â impredictibilitatea inerent─â a acestui mediu supus evenimentelor ├«nt├ómpl─âtoare, eforturilor oponen╚Ťilor no╚Ötri ╚Öi pa╚Öilor gre╚Öi╚Ťi f─âcu╚Ťi de prieteni ofer─â strategiei provoc─ârile ╚Öi dramatismul necesare. Armate, corpora╚Ťii ╚Öi na╚Ťiuni schimb─â rareori un stadiu al lucrurilor cu altul, croindu-╚Öi drum printr-o serie de st─âri, nici una nefiind chiar cea anticipat─â. Procesul solicit─â mereu o reevaluare a strategiei originale, ca ╚Öi a obiectivului final, imaginea acesteia fiind una fluid─â ╚Öi flexibil─â, guvernat─â de punctul de ├«nceput, nu de cel final. O recapitulare str─âlucit─â a celor mai importante teorii ale strategiei din istorie, de la David ╚Öi ╚Öiretenia cu care l-a ├«nvins pe Goliat la utilizarea modern─â a teoriei jocurilor ├«n economie, acest volum adun─â laolalt─â o munc─â intelectual─â de o via╚Ť─â.

 

O carte cu un scop generos, de o erudi╚Ťie ╚Öi, mai mult dec├ót orice, de o ├«n╚Ťelepciune surprinz─âtoare. The Financial Times

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 29 mar. 2021
Traducator(i) : Corina H─âd─âreanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 1360
ISBN : 978-606-33-6768-7