- 50%

Suflet salbatic

Nota ta:
73 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 30,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 30,00 lei

UN ROMAN FERMECĂTOR, O CARTE PLINĂ DE AVENTURI, DE COMORI ȘI, BINEÎNȚELES, DE DRAGOSTE...

Lily e fiica lui Duke Wilder, un faimos căutător de comori și un tată care nu prea dă pe-acasă. Murind, acesta nu îi transmite fiicei lui pasiunea pentru îndeletnicirea care l-a consacrat și nici nu-i lasă prea mulți bani în contul bancar. Dar Lily începe să se folosească de mult râvnitele hărți desenate de mână ale lui Duke, ca să-i ghideze pe turiști în excursii ce au drept scop căutarea de false comori prin canioanele de piatră roșie ale statului american Utah. Această ocupație o ajută pe Lily să-și plătească facturile, dar nu-i permite să-și împlinească visul de a răscumpăra dragul ei ranch, pe care Duke l-a vândut cu ani în urmă, și nici n-o ajută să facă față revederii cu bărbatul pe care l-a iubit odinioară și care acum reapare în viața ei, gata să plece într-una dintre excursiile organizate de ea.

Leo Grady a știut dintotdeauna că mirajele sunt doar niște fenomene caracteristice deșertului, dar el și prietenii săi abia dacă au părăsit civilizația, când silueta celei care întruchipează marele regret al vieții lui i se ivește în fața ochilor, la lumina pâlpâitoare a unui foc de tabără. Gata să lase trecutul în urmă, Leo nu vrea decât să refacă legătura cu prima și unica lui dragoste.

Dar atunci când expediția ia o turnură greșită, deopotrivă oribilă și comică, Leo și Lily trebuie să hotărască dacă să-și riște sau nu viețile și inimile, pornind în căutarea de comori a vieții lor.

 

„Inteligentă și plină de umor... o comedie romantică perfectă.“ HELEN HOANG

„O adevărată evadare... o carte plină de aventuri, de dragoste reînnoită și de șanse regăsite.“ JODI PICOULT

„Un roman magnific. Are tot ceea ce mi-am dorit vreodată de la o carte – umor debordant, aventuri pline de exuberanță și o poveste de dragoste de-a dreptul copleșitoare. O lectură perfectă!“ SARAH MACLEAN

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 30 mai 2023
Colectie : Blue Moon
Traducator(i) : Monica Grecu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 352
ISBN : 978-630-319-098-3