- 55%

- 55%

-54.97%

Te pot face suplu (Carte + CD)

Autor: Paul McKenna
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 8,96┬álei

Reducere 55%

în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

Num─âr de calorii, kilograme pierdute care ├«n scurt timp se pun la loc, alimente bune, alimente nerecomandate, sentimente de vinov─â╚Ťie, ├«nfometare, frustrare, diet─â dup─â diet─â. Nimic nu pare s─â func╚Ťioneze. Mai mult, ├«ncepi s─â g├ónde╚Öti c─â un contabil care, zi dup─â zi, taie de pe list─â alimente pentru a se incadra ├«n...

Num─âr de calorii, kilograme pierdute care ├«n scurt timp se pun la loc, alimente bune, alimente nerecomandate, sentimente de vinov─â╚Ťie, ├«nfometare, frustrare, diet─â dup─â diet─â. Nimic nu pare s─â func╚Ťioneze. Mai mult, ├«ncepi s─â g├ónde╚Öti c─â un contabil care, zi dup─â zi, taie de pe list─â alimente pentru a se incadra ├«n num─ârul de calorii recomandat de cine ╚Ötie ce revist─â la mod─â sau de c─âtre o celebritate cu aspect anorexic.

Ce leg─âtur─â au toate acestea cu dorin╚Ťa de a pierde ├«n greutate? Nici una, spune autorul, care ne propune ├«n aceast─â carte tehnici de reprogramare mental─â ce ne vor schimba comportamentul ╚Öi obiceiurile alimentare, deschiz├ónd astfel un nou front ├«n lupta ├«mpotriva kilogramelor ├«n plus.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2017
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
Nr. pagini:
attribute_icon
168
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0083-7
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate