lipsă stoc

- 35%

Terapia bunei dispozitii. Trateaza depresia fara medicamente, cu ajutorul metodei cognitiv-comportamentale

0% of 100
RRP: 99,90 lei Preț special 64,94 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 99,90 lei Preț special 64,94 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Depresia și anxietatea sunt cele mai răspândite afecțiuni psihiatrice din întreaga lume: aproximativ 15% din populația globului suferă de una dintre ele în fiecare an. Pentru mulți, vindecarea de aceste afecțiuni este un proces îndelungat și anevoios, iar unii simt că pur și simplu nu vor putea scăpa niciodată de ele.

Dar vestea bună e că tristețea cronică, anxietatea, vinovăția, pesimismul, amânarea, stima de sine scăzută și alte consecințe nefaste ale depresiei se pot trata fără medicamente! În Terapia bunei dispoziții, eminentul psihiatru David D. Burns prezintă tehnici remarcabile – demonstrate științific și verificate practic – cu ajutorul cărora îți poți ridica moralul în scurt timp și îți poți construi o perspectivă pozitivă asupra vieții.

Sfaturile practice oferite în paginile acestei cărți te vor ajuta să identifici cauzele fluctuațiilor tale de dispoziție, să suprimi din fașă sentimentele negative, să faci față ostilității și criticilor, să depășești sentimentele de vinovăție și să dobândești o stare sufletească bună în fiecare zi!

 

„Terapia bunei dispoziții de David D. Burns este una dintre cele mai importante cărți apărute în ultima treime a secolului XX.“ DAVID F. MAAS, profesor la Universitatea Ambassador

„O carte de citit și recitit!“ LOS ANGELES TIMES

 

DAVID D. BURNS (n. 1942) este un renumit psihoterapeut, psihiatru, cercetător și profesor la Facultatea de Medicină a Universității Stanford. Unul dintre pionierii terapiei cognitiv-comportamentale, a publicat numeroase articole și volume de popularizare a acestei metode de tratament. De asemenea, a elaborat o scală de evaluare a depresiei, precum și o tehnică psihoterapeutică nouă (terapia TEAM), concepută să ajute la vindecarea rapidă a depresiei și anxietății. Terapia bunei dispoziții (1980) este volumul său de debut, care a devenit bestseller internațional. Printre cărțile sale ulterioare se numără Cum să ne simțim bine împreună (Feeling Good Together) și Cum să gestionezi atacurile de panică (When Panick Attacks).

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 24 iun. 2022
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : David D. Burns
Traducator(i) : Irina Brates
Tip Coperta : Broșată
Format : 170x230
Numar pagini : 640
ISBN : 978-606-33-7634-4