Terapia Gerson. Cel mai eficient program de nutriție pentru prevenirea și combaterea cancerului și a altor boli grave

0% of 100
48,07 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Medicina modernă a făcut progrese imense. Cu toate acestea, nu a reușit să învingă cancerul, boala nemiloasă care face milioane de victime în fiecare an, la nivel mondial.

și totuși, dr. Max Gerson (1881 - 1959) ne-a oferit o rază de speranță, prin terapia aletrnativă care îi poartă numele. În 1959, el a fost primul medic din lume care a spus despre cancer că ar fi cauzat de mai mulți factori independenți. Dintre cei 49 de astfel de factori identificați până în prezent, deficiențele de nutriție, radiațiile de diverse tipuri, ingerarea aditivilor alimentari, stresul cronic, consumul de tutun și de alcool etc., în mod surprinzător, alimentele toxice fac cel mai mare rău.

Peste 70% dintre tumorile maligne sunt cauzate, într-un fel sau altul, de ceea ce mâncăm. Tocmai de aceea, Terapia Gerson are la bază o dietă care include fructe și legume proaspete, cultivate organic, și 13 pahare de sucuri proaspete pe zi, la intervale fixe.

Dupa 70 de ani de la apriția terapiei, timp în care mii de pacienți au fost tratați cu succes, fiica dr. Gerson, Charlotte, ea însăși specialist în medicina alternativă, împreuna cu dr. Morton Walker oferă și mai multe informații despre efectele puternice de vindecare ale fructelor și legumelor organice.

Află:

• cum să învingi cancerul schimbând chimia organismului;

• cum să prepari sucuri prin terhnici speciale, pentru a le maximiza puterea de vindecare;

• cum să scapi de alergii, obezitate, hipertensiune și alte boli;

• ce suplimente întăresc sistemul imunitar.

Terapia Gerson - cea mai bună metodă pentru oricine a spus vreodată "Vreau să mă fac bine. Arată-mi cum".

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 8 feb. 2013
Tip Coperta : Broșată
Format : 150 x 230
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-8494-31-9