- 25%

Terapie sexuală pentru cuplu

Preț special 17,99 lei

Reducere 25%

Preț standard 23,99 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
De ce ajung atât de multe relații de cuplu să fie lipsite de satisfacție sexuală? Pentru că devenim, cu timpul, mai distanți, mai reci și mai puțin apropiați emoțional unii de alții, simțim mai putină pasiune și romantism sexual. Totuși, pasiunea sexuală e de o importanță crucială pentru satisfacția maritală;...

De ce ajung atât de multe relații de cuplu să fie lipsite de satisfacție sexuală? Pentru că devenim, cu timpul, mai distanți, mai reci și mai puțin apropiați emoțional unii de alții, simțim mai putină pasiune și romantism sexual. Totuși, pasiunea sexuală e de o importanță crucială pentru satisfacția maritală; este piatra de temelie a fericirii unui cuplu și un indicator clar al longevității relației.

Autorii vă propun un program de 30 de zile, ce include exerciții și provocări fizice și mintale care vor reînvia pasiunea, romantismul și dorința în viața voastră sexuală. Programul abordează în detaliu exprimarea liberă a sentimentelor și explorarea fanteziilor și câteva poziții și tehnici sexuale. În plus, pe lângă faptul că ajută la soluționarea unor probleme deja existente, este conceput să vă ajute să preveniți probleme de cuplu viitoare. Un adevărat ghid senzual care vă ajută să regăsiți afecțiunea, devotamentul și pasiunea pe care le simțeați odinioară unul pentru celălalt. Pentru că dragostea – și sexul – sunt chiar mai bune atunci când le retrăiți a doua oară!

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Oct 2012
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
256
ISBN:
978-606-93314-3-9
Din aceeasi categorie Vezi toate