- 55%

- 55%

-54.99%

Știința. Idei fundamentale

Autor: DK
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
80% of 100
Preț standard 99,90 lei Preț special 44,96 lei

Reducere 55%

în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

Universul a început cu un Big Bang? Lumina este o undă, o particulă sau ambele? Noi suntem cauza încălzirii globale? Este posibilă o teorie a totului? Ştiinţa ne-a permis să înţelegem lumea în care trăim şi numeroasele universuri teoretice de dincolo de ea, oferind progres economic...

Universul a început cu un Big Bang? Lumina este o undă, o particulă sau ambele? Noi suntem cauza încălzirii globale? Este posibilă o teorie a totului? Ştiinţa ne-a permis să înţelegem lumea în care trăim şi numeroasele universuri teoretice de dincolo de ea, oferind progres economic şi extinzând frontierele cunoaşterii.

Scris într-un limbaj accesibil, volumul abundă în explicaţii concise care ne lămuresc jargonul, în diagrame care descurcă iţele teoriilor complicate, în citate clasice care fac descoperirile ştiinţifice memorabile şi în ilustraţii ingenioase care ne îmbogăţesc şi se joacă cu înţelegerea noastră asupra ştiinţei.

Oricât de multe aţi cunoaşte despre acest subiect, fie că sunteţi studenţi interesaţi de ştiinţă sau experţi autodidacţi, în paginile acestei cărţi veţi găsi o mulţime de lucruri care să vă stimuleze curiozitatea.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2016
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată
Format:
attribute_icon
195 x 240
Nr. pagini:
attribute_icon
352
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0717-1
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate