- 50%

- 50%

-50%

Tractorașul care voia să adoarmă

Seria: 5467

Autor: Carl-Johan Forssén Ehrlin
Preț standard 39,90 lei Preț special 19,95 lei

Reducere 50%

0,00 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
19,95 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Încearcă gratuit, renunță oricând
Spune-i copilului tău "noapte bună" într-o manieră diferită, citindu-i noua carte a psihologului Carl-Johan Forssen Ehrlin, autorul bestsellerului internațional Iepurașul care voia să adoarmă! Prin tehnicile de relaxare inovatoare, testate și aprobate de părinți, acest volum reprezintă o lectură vrăjită la finalul...

Spune-i copilului tău "noapte bună" într-o manieră diferită, citindu-i noua carte a psihologului Carl-Johan Forssen Ehrlin, autorul bestsellerului internațional Iepurașul care voia să adoarmă! Prin tehnicile de relaxare inovatoare, testate și aprobate de părinți, acest volum reprezintă o lectură vrăjită la finalul fiecărei zile.
Lasă-ți copilul să fie legănat de povestea tractorașului Alex, cel mai obosit tractoraș din curtea din spate. Alex îl va duce într-o excursie relaxantă și amuzantă la țară, unde se vor întâlni cu prieteni ca Morcovul Toropit, Leon cel pe Jumătate Adormit sau merele somnoroase.
Cartea conține materiale inedite, inclusiv idei de adormit copiii și răspunsurile autorului la întrebări frecvente referitoare la o mai bună rutină a somnului. Iar povestea va funcționa perfect atât în cazul somnului de după-amiază, cât și seara, la culcare.
MĂRTURIILE PĂRINȚILOR
"A fost super să putem testa o nouă poveste de noapte bună care funționează la fel de bine ca Iepurașul care voia să adoarmă!"
"Sunt uimită să-l văd pe fiul meu, care de obicei se liniștește greu înainte de culcare, cum adoarme rapid mulțumită acestei cărți. Incredibil!"
"A fost o minune să văd cum o carte poate avea un efect atât de bun asupra copiilor mei. Înainte dura ore întregi să-i pun la culcare, acum totul se rezolvă în 15 minute. Carl-Johan merită Premiul Nobel!"

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2017
Nr. pagini:
attribute_icon
40
Tip coperta:
attribute_icon
Buretată
Format:
attribute_icon
195 x 270
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2291-4
Pretul afisat este orientativ

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Din aceeasi categorie

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  8 dec. 2017
Autor(i)  :  Carl-Johan Forssén Ehrlin
Numar pagini  :  40
Tip Coperta  :  Buretată
Format  :  195 x 270
Categorie  :  Povesti si poezii ilustrate
ISBN  :  978-606-33-2291-4
Scrie o recenzie