lipsă stoc

- 25%

Tractorașul care voia să adoarmă

Seria: Serie de autor Carl-Johan Forssen Ehrlin
Nota ta:
85 % of 100
RRP: 39,90 lei Preț special 29,93 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,90 lei Preț special 29,93 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Spune-i copilului tău "noapte bună" într-o manieră diferită, citindu-i noua carte a psihologului Carl-Johan Forssen Ehrlin, autorul bestsellerului internațional Iepurașul care voia să adoarmă! Prin tehnicile de relaxare inovatoare, testate și aprobate de părinți, acest volum reprezintă o lectură vrăjită la finalul fiecărei zile.
Lasă-ți copilul să fie legănat de povestea tractorașului Alex, cel mai obosit tractoraș din curtea din spate. Alex îl va duce într-o excursie relaxantă și amuzantă la țară, unde se vor întâlni cu prieteni ca Morcovul Toropit, Leon cel pe Jumătate Adormit sau merele somnoroase.
Cartea conține materiale inedite, inclusiv idei de adormit copiii și răspunsurile autorului la întrebări frecvente referitoare la o mai bună rutină a somnului. Iar povestea va funcționa perfect atât în cazul somnului de după-amiază, cât și seara, la culcare.
MĂRTURIILE PĂRINȚILOR
"A fost super să putem testa o nouă poveste de noapte bună care funționează la fel de bine ca Iepurașul care voia să adoarmă!"
"Sunt uimită să-l văd pe fiul meu, care de obicei se liniștește greu înainte de culcare, cum adoarme rapid mulțumită acestei cărți. Incredibil!"
"A fost o minune să văd cum o carte poate avea un efect atât de bun asupra copiilor mei. Înainte dura ore întregi să-i pun la culcare, acum totul se rezolvă în 15 minute. Carl-Johan merită Premiul Nobel!"

Despre Carl-Johan Forssén Ehrlin

Carl-Johan Forssén Ehrlin

description for Carl-Johan Forssén Ehrlin

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 8 dec. 2017
Serie : Serie de autor Carl-Johan Forssen Ehrlin
Tip Coperta : Buretată
Format : 195 x 270
Numar pagini : 40
ISBN : 978-606-33-2291-4