lips─â stoc

- 80%

Trenul lui Lenin

0% of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 9,98┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 9,98┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

├Än 1917, r─âzboiul din Europa p─ârea s─â nu se mai termine vreodat─â. Ambele tabere c─âutau arme, tactici ╚Öi idei noi pentru a sparge blocajul care distrugea el ├«nsu╚Öi continentul. Un mic grup de oameni din guvernul german a avut o idee genial─â: de ce s─â nu provoace ╚Öi mai mult─â confuzie ├«ntr-o Rusie din ce ├«n ce mai haotic─â aranj├ónd ca Vladimir Ilici Lenin, cel mai notoriu dintre extremi╚Ötii revolu╚Ťionari, aflat ├«n acel moment ├«n Elve╚Ťia, ├«n siguran╚Ť─â, s─â mearg─â acas─â?
Trenul lui Lenin de Catherine Merridale recreeaz─â c─âl─âtoria extraordinar─â a lui Lenin din exilul comod la Z├╝rich, de-a lungul unei Germanii ├«n pragul dezintegr─ârii din cauza priva╚Ťiunilor r─âzboiului ╚Öi spre nord, c─âtre grani╚Ťa Laponiei ┼či primirea entuziast─â pe care i-o preg─âtiser─â mul╚Ťimile revolu╚Ťionare ├«n Gara Finlanda, din Petrograd.
O nestemat─â printre c─âr╚Ťile de istorie.
The Time
Povestea superbă, amuzantă, fascinantă a călătoriei transeuropene cu trenul a lui Lenin, în drumul lui spre putere, și a modului în care acesta a zguduit lumea.
Simon Sebag Montefiore
Relatarea pe care o face Catherine Merridale c─âl─âtoriei epice a lui Lenin reprezint─â un fragment de istorie readus la via╚Ť─â.
Robert Gerwarth

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 29 oct. 2018
Colectie : Kronika
Tip Coperta : Broșată
Format : 137 x 200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-3162-6