lipsă stoc

- 45%

Ultima rochie de la Paris

0% of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 27,45 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 27,45 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Iubiri și intrigi în Orașul Luminilor

Londra, 2017. Pentru Lucille, persoana cea mai importantă din lume este bunica ei. Așa că, atunci când iubita ei bunică Sylvie îi cere ajutorul pentru o problemă măruntă, Lucille este fericită să o ajute. Se trezește într-un tren spre Paris, însărcinată să recupereze o rochie Dior neprețuită. Dar nu totul este așa cum pare, iar ceea ce găsește Lucille într-un mic apartament parizian o va face să cutreiere orașul în căutarea răspunsurilor la o întrebare care i-ar putea schimba întreaga viață.

Paris, 1952. Franța postbelică este plină de farmec și privilegii, iar Alice Ainsley se află în mijlocul acestei vieți tumultuoase. În calitate de soție a ambasadorului britanic în Franța, treaba lui Alice este să vadă și să fie văzută − chiar dacă nu asta și-a dorit. Soțul ei o copleșește cu bijuterii, banchete și rochii Dior, dar afecțiunea lui a devenit îngrijorător de evazivă. Pe măsură ce presiunea asupra căsniciei sale crește, singura alinare a lui Alice este prietenia cu camerista ei de încredere, Marianne. Dar când în salonul ei apare un personaj nou, Alice se trezește că tânjește să-și urmeze inima... indiferent de consecințe.

 

 În Ultima rochie de la Paris, proza superbă a lui Jade Beer aduce la viață moda Casei Dior în timp ce țese cu abilitate un roman care este pe de-o parte un omagiu adus modei, pe de alta o poveste romantică și o celebrare a relației dintre mamă și fiică. Cititorii îl vor devora! Renée Rosen

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 aug. 2022
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Jade Beer
Traducator(i) : Valentina Georgescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 384
ISBN : 978-606-33-9506-2