- 80%

Ultimul regat. Spada regilor

Nota ta:
84 % of 100
RRP: 39,90 lei Preț special 7,98 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,90 lei Preț special 7,98 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

LOIALITĂŢI ÎMPĂRŢITE, IUBIRI IMPOSIBILE, EROISM DINCOLO DE LIMITE

BESTSELLER INTERNAŢIONAL

 

SPADA REGILOR este al doisprezecelea roman din seria de succes Ultimul regat scrisă de Bernard Cornwell, o cronică a istoriei Angliei de la începuturile sale, „la fel de captivantă ca Urzeala tronurilor, dar inspirată din evenimente reale“ (The Observer), serie care a stat la baza unui excepţional serial de televiziune realizat de BBC.

ANGLIA ESTE ÎN PLINĂ FRĂMÂNTARE, o în timp ce vikingii şi saxonii se luptă pentru teritoriu. Se zvoneşte că regele e pe moarte, iar ţara aşteaptă un succesor la tron. O ciocnire violentă pe mare îl obligă pe războinicul Uhtred să-şi conducă oamenii din fortăreaţa sa din Northumbria la Londra şi să se arunce în epicentrul furtunii. Doi regi pretind tronul rămas gol, iar un nou regat nu se poate naşte fără vărsare de sânge. Spada lui Uhtred îl va lăsa pe unul din ei mort, iar pe celălalt îl va face rege. Dar este greu să ştii care e voinţa zeilor...

 

BERNARD CORNWELL scrie un roman istoric şi de aventuri excepţional, un roman despre curaj, trădare, datorie, devotament, dragoste şi luptă, aşa cum se văd prin ochii unui războinic a cărui loialitate este împărţită între două lumi.

 

Nimeni nu scrie mai bine decât Bernard Cornwell. Lee Child

Despre Bernard Cornwell

Bernard Cornwell

Bernard Cornwell

Bernard Cornwell s-a născut la Londra și a lucrat în televiziune până când a întâlnit-o pe viitoarea sa soție, cetățeană americană, și s-a mutat în Statele Unite.

A refuzat permisul de muncă, a scris un roman și de atunci scrie încontinuu. Cornwell este un povestitor înnăscut pasionat de istorie, seria sa intitulată Ultimul regat fiind centrată pe întemeierea regatului Angliei.

Este, de asemenea, autorul seriei În căutarea Graalului, cu acțiunea plasată în vremea Războiului de 100 de Ani, al seriei Sharpe, cu care a debutat, și al mai multor romane de sine stătătoare.

Detalii produs

Data apariției : 25 feb. 2021
Traducator(i) : Ioan Ciupercă
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-33-7032-8