- 25%

- 25%

Un an în pădure. Carte de explorat

Seria: 5527

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Preț standard 29,90 lei Preț special 22,43 lei

Reducere 25%

Salutare tuturor! Eu sunt ursul! Haideți cu mine într-o lume minunată, unde vă veți face o mulțime de prieteni. În pădure trăiesc atâtea viețuitoare: mistreți, lupi, cerbi, bursuci, fazani, furnici, vulpi, broaște, lilieci, albine, castori, iepuri, căprioare, chițcani, castori... Hm, pe ceilalți nici nu-i mai pomenesc,...

Salutare tuturor! Eu sunt ursul! Haideți cu mine într-o lume minunată, unde vă veți face o mulțime de prieteni. În pădure trăiesc atâtea viețuitoare: mistreți, lupi, cerbi, bursuci, fazani, furnici, vulpi, broaște, lilieci, albine, castori, iepuri, căprioare, chițcani, castori... Hm, pe ceilalți nici nu-i mai pomenesc, pentru că simt pe la nas parfum de miere delicioasă. Gata, trebuie s-o șterg. Ne vedem în pădure!
Faceți mai întâi cunoștință cu animalele. Unde locuiește fiecare? Cine doarme ziua și cine doarme noaptea? Cine e prieten cu cine? Cu ce se hrănesc locuitorii pădurii? Cum se pregătesc de iarnă? Cine are cea mai bogată cămară și cine e cel mai mare năzdrăvan al pădurii? Cât timp își îngrijesc animalele puii?
Căutați răspunsurile în paginile acestei cărți neobișnuite. Veți avea parte de o călătorie surprinzătoare, care vă va arăta la fiecare pagină, lună după lună, cum se schimbă pădurea și obiceiurile animalelor odată cu schimbarea anotimpurilor.
Un an în pădure stimulează imaginația, dezvoltă curiozitatea, capacitatea de a gândi logic, de a căuta legături de cauzalitate, formează deprinderea de a povesti și, mai ales, vă garantează ore întregi de distracție și de încântare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Serie
attribute_icon
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
32
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată
Format:
attribute_icon
230 x 310
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2929-6
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  8 aug. 2018
Numar pagini  :  32
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  230 x 310
ISBN  :  978-606-33-2929-6

Din aceeasi categorie

Vezi toate