lips─â stoc

- 60%

Un spion de miliarde

Nota ta:
88 % of 100
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 15,96┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 15,96┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

La apogeul R─âzboiului Rece, ├«n cel mai periculos moment ├«n care te-ai fi putut afla ├«n Uniunea Sovietic─â, ├«ntr-o sear─â, ├«n timp ce ╚Öeful sta╚Ťiei CIA la Moscova ├«╚Öi umplea rezervorul cu benzin─â, un str─âin s-a apropiat de el ╚Öi i-a l─âsat un bilet ├«n ma╚Öin─â. Tem├óndu-se de o capcan─â a KGB, americanul a ignorat aceast─â mi╚Öcare de deschidere. Dar b─ârbatul se hot─âr├óse. Tentativele sale de a stabili contacte cu CIA aveau s─â fie refuzate de patru ori, ├«nainte de a le face cadou un plic al c─ârui con╚Ťinut avea s─â ╚Öocheze serviciile secrete americane.

├Än anii care au urmat, b─ârbatul cu pricina, Adolf Tolkacev, va deveni unul dintre cei mai valoro╚Öi spioni ai SUA. Dar aceste activit─â╚Ťi ridicau problema unor amenin╚Ť─âri personale de propor╚Ťii la adresa lui Tolkacev ╚Öi a supervizorilor s─âi americani. Ace╚Ötia aveau ├«nt├ólniri clandestine ├«n parcuri ╚Öi la col╚Ťuri de strad─â ╚Öi foloseau camere spion, butaforie ╚Öi coduri secrete, ascunz├óndu-se de mereu prezentul KGB chiar sub nasul acestuia ÔÇô p├ón─â ce un act ╚Öocant de tr─âdare le-a pus tuturor via╚Ťa ├«n pericol.

Folosind documentele CIA anterior clasificate ╚Öi interviuri cu participan╚Ťi la evenimente, Un spion de miliarde este un exemplu magistral de reportaj ╚Öi o cutremur─âtoare poveste adev─ârat─â despre ultimii ani ai R─âzboiului Rece.

 

Un spion de miliarde este una dintre cele mai bune pove╚Öti cu spioni din timpul R─âzboiului Rece ╚Öi cu at├ót mai cutremur─âtoare cu c├ót... este adev─ârat─â. Se plaseaz─â perfect la intersec╚Ťia dintre un thriller palpitant ╚Öi istoria solid documentat─â... Este o carte magistral─â. The Washington Post

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 24 oct. 2019
Colectie : Carte Pentru Toti
Traducator(i) : Monica Pîrvulescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 544
ISBN : 978-606-33-4145-8