lipsă stoc

- 60%

Ură, prietenie, dragoste, căsătorie

0% of 100
RRP: 39,90 lei Preț special 15,96 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,90 lei Preț special 15,96 lei

Vieţile personajelor lui Alice Munro intră brusc într-un con de lumină graţie unor evenimente singulare sau unor amintiri neaşteptate care trezesc, răscolitor, trecutul. Iar trecutul, aşa cum descoperă eroinele ei, este făcut nu doar din ceea ce rămâne în amintire, ci şi din ceea ce a fost uitat. Trecutul dăinuie undeva, în imediata vecinătate a aducerii aminte – până în clipa în care piesele de puzzle se regrupează subit, stârnind de cele mai multe ori suferinţă. Dar există în acelaşi timp speranţă, există o a doua şansă, există oameni care se reinventează, care se iau la trântă cu viaţa, care au mers înainte şi au curajul de a retrăi amintiri ascunse, de a trece dincolo de ceea ce a reţinut memoria.

 
„Cele nouă povestiri cuprinse în acest volum au respiraţia amplă şi atenţia la detalii specifice mai degrabă prozei romaneşti... Fiecare dintre ele are un sâmbure tare de mister, care ne îndeamnă să o recitim cu necontenită plăcere.” - Independent
 
 
„O scriitoare minunată.” - Joyce Carol Oates
 
 
Premiul Man Booker International (2009)
 
 
Clasici contemporani Litera pune laolaltă scriitori contemporani laureaţi sau nominalizaţi ai unor prestigioase premii literare, care le prefigurează statutul de „clasici”. Ficţiunile cele mai noi, cele mai vândute, cele mai iubite din zilele noastre – cărţi pe care abia aştepţi să le citeşti.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 16 mar. 2017
Colectie : Clasici Litera
Autor(i) : Alice Munro
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-1467-4