- 25%

- 25%

Urzeala tronurilor. Ghicitori, enigme și probleme de perspicacitate. Vol. 1

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 24,90 lei Preț special 18,68 lei

Reducere 25%

în stoc

Descriere Urzeala tronurilor. Ghicitori, enigme și probleme de perspicacitate. Vol. 1

Ce ai face dacă te-ai trezi în mijlocul unei lumi a intrigii, trădării şi a bogăţiilor de poveste din Urzeala tronurilor? Fie că alegi să câştigi inimi sau bătălii, să te ascunzi în umbră sau să ieşi curajos la lumină, ai grijă – pentru că Vine iarna... Urzeala Tronurilor – ghicitori, enigme şi probleme de...

Descriere Urzeala tronurilor. Ghicitori, enigme și probleme de perspicacitate. Vol. 1

Ce ai face dacă te-ai trezi în mijlocul unei lumi a intrigii, trădării şi a bogăţiilor de poveste din Urzeala tronurilor? Fie că alegi să câştigi inimi sau bătălii, să te ascunzi în umbră sau să ieşi curajos la lumină, ai grijă – pentru că Vine iarna... Urzeala Tronurilor – ghicitori, enigme şi probleme de perspicacitate te va purta prin această lume şi dincolo de ea, în aerul proaspăt al primăverii şi în vipia verii, într-o călătorie în care te vei simţi ca în regatul magnific atât de realist înfăţişat în seria de televiziune şi atât de minunat descris în romane.

În paginile acestei cărţi, te vei confrunta cu inamici mortali, cu aliaţi nesiguri, poate chiar vei întâlni unul sau doi prieteni de nădejde, cu toţii adunaţi în unele dintre cele mai antrenante jocuri pentru mintea ta.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
Jul 2017
Tip coperta:
Broșată
Format:
155x217
Nr. pagini:
128
ISBN:
978-606-33-1834-4
Categorie:
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 22.06.2021

Din aceeasi categorie

Vezi toate