- 15%

- 15%

-14.99%

Vara noastra de demult

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 49,90┬álei Pre╚Ť special 42,42┬álei

Reducere 15%

în stoc

Estimare livrare: 24.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
42,42 lei
Ungaria, 1943: ├Än timp ce r─âzboiul trece de grani╚Ťele ╚Ť─ârii, t├ón─âra ╚Öi impetuoasa Eva C├ęsar sose╚Öte ├«n ora╚Öul idilic Sopron pentru a-╚Öi petrece ultima var─â ├«nainte de nunt─â, pe mo╚Öia familiei sale aristocrate. T├ónjind s─â se elibereze de sub dominarea unui tat─â sever, ea num─âr─â zilele p├ón─â la c─âs─âtoria cu un...

Ungaria, 1943: ├Än timp ce r─âzboiul trece de grani╚Ťele ╚Ť─ârii, t├ón─âra ╚Öi impetuoasa Eva C├ęsar sose╚Öte ├«n ora╚Öul idilic Sopron pentru a-╚Öi petrece ultima var─â ├«nainte de nunt─â, pe mo╚Öia familiei sale aristocrate. T├ónjind s─â se elibereze de sub dominarea unui tat─â sever, ea num─âr─â zilele p├ón─â la c─âs─âtoria cu un medic de la Crucea Ro╚Öie amabil ╚Öi devotat, pe care ├«l admir─â foarte mult.

Dar via╚Ťa Evei se schimb─â atunci c├ónd ├«l ├«nt├ólne╚Öte pe Aleandro, un violonist ╚Öi artist rom fermec─âtor ╚Öi pasionat. Cu toate c─â vremurile ╚Öi societatea le sunt potrivnice, Eva ╚Öi Aleandro se ├«ndr─âgostesc profund ÔÇĺ doar pentru a fi desp─âr╚Ťi╚Ťi de un gest brutal izvor├ót din ur─â.

├Än timp ce sunt m─âtura╚Ťi de valurile r─âzboiului, Eva ╚Öi Aleandro ├«ncearc─â s─â uite povestea lor de dragoste. Cu toate acestea, amintirea obsedant─â a acelei veri le va remodela destinele ╚Öi va duce la decizii care vor avea ecou de-a lungul genera╚Ťiilor.

De la ororile celui de-al Doilea R─âzboi Mondial p├ón─â la tensiunile revoltei maghiare din 1956 ╚Öi dincolo de acestea, Vara noastr─â de demult este o poveste impresionant─â despre pre╚Ťul secretelor, despre liniile neclare dintre sacrificiu ╚Öi obsesie ╚Öi despre rezisten╚Ťa spiritului uman.┬á

 

Un roman istoric superb scris ╚Öi impecabil cercetat, care se ├«ntinde pe decenii ╚Öi continente ╚Öi are o distribu╚Ťie de personaje bogat desenate. Jillian Cantor

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
288
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
137x200
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-8291-8
Traducator(i):
attribute_icon
Monica Grecu
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  9 dec. 2021
Autor(i)  :  Roxanne Veletzos
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  137x200
colectie  :  Blue Moon
Categorie  :  Literatura Pentru Femei
ISBN  :  978-606-33-8291-8
Traducator(i)  :  Monica Grecu

Despre Roxanne Veletzos

Roxanne Veletzos

Roxanne Veletzos s-a n─âscut ├«n Bucure╚Öti. Pe c├ónd era adolescent─â, s-a mutat ├«n California, unde a ├«nceput s─â scrie povestiri av├ónd ca subiect Europa de Est, la ├«nceput ca o experien╚Ť─â cathartic─â prilejuit─â de trecerea la o nou─â cultur─â, apoi pur ╚Öi simplu din pasiune.

╚śi-a luat licen╚Ťa ├«n jurnalism de la California State University, Northridge, ╚Öi a lucrat ca redactor, editor web ╚Öi director de marketing pentru o serie de companii a´Čéate ├«n topul Fortune 500 realizat de revista Fortune.

Din aceeasi categorie

Vezi toate