- 30%

- 30%

Vieți secrete

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Vieți secrete


Nota ta:
Preț standard 49,90 lei Preț special 34,93 lei

Versiuni disponibile

Antoine Rey crede că a pregătit surpriza perfectă pentru aniversarea surorii lui, Melanie: o revenire pe insula Noirmoutier, locul unde familia lor petrecuse multe zile de vacanţă fericite la malul mării. Dar frumuseţea sălbatică a locului nu atrage după sine numai amintiri plăcute, iar Melanie își amintește brusc ceva...

Antoine Rey crede că a pregătit surpriza perfectă pentru aniversarea surorii lui, Melanie: o revenire pe insula Noirmoutier, locul unde familia lor petrecuse multe zile de vacanţă fericite la malul mării. Dar frumuseţea sălbatică a locului nu atrage după sine numai amintiri plăcute, iar Melanie își amintește brusc ceva neaşteptat şi tulburător despre ultima vară petrecută acolo.
Prins în avalanşa de evenimente provocată de scoaterea la lumină a unui secret de familie şocant, ascuns mai bine de trei decenii, Antoine se confruntă în acelaşi timp cu trecutul, dar şi cu relaţia problematică pe care o are în prezent cu propriii copii, şi trebuie să găsească răspuns unei întrebări chinuitoare: cât de bine îşi cunoaşte, de fapt, mama, copiii, chiar şi pe sine? Având sentimentul eşecului pe toate planurile – ca fiu, ca soţ, ca frate şi ca tată –, Antoine Rey va afla adevărul despre familia sa şi despre sine în cel mai dificil mod.
Un roman în acelaşi timp emoţionant și seducător, Vieți secrete este povestea unei familii moderne și a legăturilor invizibile care o ţin unită.
„Stilul Tatianei de Rosnay este elocvent și fermecător, iar personajele – oneste și foarte bine conturate.“
Kirkus Reviews
„Romanul are toate ingredientele unui bestseller: un thriller psihologic în care emoția flirtează cu suspansul.“
Marie-Claire
„Un amestec de roman de dragoste, roman de suspans și dramă psihologică și un gust pentru dramele de familie ai căror eroi sunt prinși în vâltoarea evenimentelor și a sentimentelor.“
Elle
Tatiana de Rosnay este autoarea bestsellerului Se numea Sarah, carte vândută în peste 9 milioane de exemplare în întreaga lume.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Apr 2018
Numar pagini:
attribute_icon
288
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978‑606-33-2498-7
Traducator(i):
attribute_icon
Monica Dinu

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Despre Tatiana De Rosnay

Tatiana De Rosnay

Tatiana De Rosnay născută în 1961, în suburbiile Parisului, are origini engleze, franceze şi ruse. Şi-a petrecut copilăria la Paris şi Boston, dar a studiat apoi în Marea Britanie.

După terminarea facultăţii, s-a mutat la Paris, unde locuieşte şi astăzi. A lucrat o vreme ca jurnalistă pentru revista Vanity Fair, înainte de publicarea romanului de debut, L’Appartement témoin (1992), şi a avut numeroase colaborări cu reviste precum Elle sau Psychologies.

Detalii produs

Data apariției  :  19 apr. 2018
Autor(i)  :  Tatiana De Rosnay
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  137 x 200
colectie  :  Blue Moon
ISBN  :  978‑606-33-2498-7
Traducator(i)  :  Monica Dinu