- 45%

Weekenduri de vis in Romania

Nota ta:
70 % of 100
RRP: 189,99 lei Preț special 104,49 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 189,99 lei Preț special 104,49 lei

De la satele transilvănene senine și de la bisericile fortificate ce le veghează dincolo de vremuri, la pădurile neatinse și ruralul încă autentic. De la casele vechi, transformate atent în locuri calde pentru oaspeți, la conacele și castelele în care se scriu încă istorii personale. De la cabanele minimaliste ce-ți devin cuib în vârf de munte, la hoteluri-boutique-experiențe. De la punctele gastronomice locale, unde se naște o altă bucătărie românească, cu savori noi și vechi, la poveștile deslușite în crame românești, printre arome de prune uscate, fructe de pădure și coacăze negre.

Am reunit aici, într-o formă complexă și revizuită, experiențe noi, locuri cu suflet, concepte inovatoare, exemple de pionierat și de bune practici în turismul românesc de nișă. Vezi fiecare loc, experiență și imagine drept o fereastră către lume. Ți se va deschide, în timp ce mai descoperi ceva nou, potrivit ție în călătorie, în cazul în care te vei convinge să pornești, la rândul tău, la drum: reîntoarcere în timpul bun, renaștere din bârne vechi, degustare de românesc, lecții, patrimoniu și valoare, ritualuri sau, pur și simplu, regăsire; în natura vie, verde, la propria fereastră, dimineața.

România poate fi călătorie, weekend, vis și vacanță, dar noi credem că este astăzi, mai mult decât oricând, despre timpul petrecut cu tine într-un loc pe care l-ai numi ușor acasă. Și… despre tot ce ți se oglindește pe chip drept fericire. Descoperă, cutreieră, cunoaște, păstrează în gând. Acest pământ are cu siguranță ceva să îți ofere.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 18 iul. 2023
Tip Coperta : Cartonată
Format : 210x280
Numar pagini : 320
ISBN : 978-630-319-081-5