- 70%

- 70%

-70.01%

100 de flori și alte accesorii croșetate

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 5,75 lei
în stoc

Estimare livrare: 01.10.2021

Cartea de față este foarte utilă atât celor care sunt începători, cât și celor care știu deja să croșeteze. Prima parte cuprinde noțiunile elementare – tipuri de fire, ustensile și accesorii, măsurarea tensiunii lucrului. Sunt descrise tehnici de bază, precum ochi de lanț, picioruș simplu, picioruș dublu etc, dar...

Cartea de față este foarte utilă atât celor care sunt începători, cât și celor care știu deja să croșeteze. Prima parte cuprinde noțiunile elementare – tipuri de fire, ustensile și accesorii, măsurarea tensiunii lucrului. Sunt descrise tehnici de bază, precum ochi de lanț, picioruș simplu, picioruș dublu etc, dar și tehnici complexe – scoici, evantaie, ciorchini, ochiuri multiple.

Capitolele următoare sunt dedicate modelelor croșetate, de la cele simple la cele elaborate, fiind împărțite tematic: flori, garnituri, materiale și motive. Veți învăța să croșetați, printre altele, o margaretă cu șase petale, un boboc de trandafir, frunze și crenguțe, o garnitură cu bucle simple, o margine cu fluturași, ornamente de Crăciun, un buzunar pentru fustă. Cele 100 de flori, materiale, garnituri și motive croșetate sunt perfecte pentru a vă accesoriza hainele sau pentru a redecora casa.

Fiecare model prezentat este însoțit de o diagramă, adică o reprezentare grafică a instrucțiunilor de lucru. Articolele croșetate în șiruri au diagrame orizontale, iar motivele au scheme în formă de cerc, pătrat sau hexagon.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2012
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140x210
Nr. pagini:
attribute_icon
128
ISBN:
attribute_icon
978-606-210-105-3
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate