13 probleme

Seria: 6696

Autor: Agatha Christie
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
13 probleme


Nota ta:
87% of 100
Preț standard 39,90 lei Preț special 27,93 lei

Versiuni disponibile

Câțiva prieteni s-au adunat la acasă la Miss Marple pentru a petrece o seară plăcută. Fiecare oaspete povestește împrejurările în care s-a petrecut o crimă, ceilalți trebuind să ghicească cine sunt făptașii. Desigur, Miss Marple este singura care rezolvă corect toate aceste mistere. Este volumul în care bătrâna...

Câțiva prieteni s-au adunat la acasă la Miss Marple pentru a petrece o seară plăcută. Fiecare oaspete povestește împrejurările în care s-a petrecut o crimă, ceilalți trebuind să ghicească cine sunt făptașii. Desigur, Miss Marple este singura care rezolvă corect toate aceste mistere. Este volumul în care bătrâna domnișoară apare pentru prima dată într-o carte semnată Agatha Christie și este unul dintre preferatele autoarei.

 

„Intrigile sunt atât de ingenioase încât fiecare ar fi putut să fie dezvoltată într-un thriller de sine stătător.“ Daily Mirror

 

Cărți traduse în peste 100 de limbi

Peste 2 miliarde de exemplare vândute

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jan 2022
Numar pagini:
attribute_icon
320
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-8220-8
Traducator(i):
attribute_icon
Cristina Mihaela Tripon

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Despre Agatha Christie

Agatha Christie

Cunoscută în întreaga lume drept „Regina crimei“, Agatha Christie este cel mai bine vândut autor al tuturor timpurilor, cărțile sale fiind traduse în peste 100 de limbi și vândute în peste 2 miliarde de exemplare. A scris 80 de romane polițiste şi volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de şoareci este cea mai longevivă din istorie) şi şase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Celebrul Hercule Poirot – cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes – apare încă din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot şi Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimoşi la nivel mondial şi au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele şi micul ecran.

Seria de cărți Agatha Christie a fost tradusă în limba română la Editura Litera.

Detalii produs

Data apariției  :  26 ian. 2022
Autor(i)  :  Agatha Christie
Numar pagini  :  320
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107x177
ISBN  :  978-606-33-8220-8
Serie  :  Serie de autor Agatha Christie
Traducator(i)  :  Cristina Mihaela Tripon