lips─â stoc

- 45%

500 de locuri sacre. Vol. 1

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 16,45┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 16,45┬álei

Cele mai sacre locuri pe care le vei vizita vreodat─â.

Peisaje sacre: Urc─â pe pantele vulcanului Popocat├ępetl ÔÇô muntele care fumeg─â ÔÇô, sacru pentru azteci, sau aventureaz─â-te pe GiantÔÇÖs Causeway, din Irlanda de Nord.

Megali╚Ťi ╚Öi mistere: Caut─â ├«n┼úelesul Liniilor Nazca din Peru, viziteaz─â Partenonul din Atena sau plimb─â-te printre vechile cercuri din piatr─â la Calanais, ├«n Sco┼úia.

Leag─âne de credin╚Ť─â: Viziteaz─â locul de na┼čtere al lui Buddha, vezi ┼úara ├«n care s-a n─âscut Iisus sau urc─â la pe┼čtera din v├órf de munte unde lui Mahomed i s-a revelat Coranul.

Ruine măreţe: Lasă pietrele milenare să îţi vorbească la Angkor Wat, în Cambodgia, la abaţia Cluny, din Franţa, sau în bisericile săpate în stâncă ale Anatoliei, în Turcia.

Devo╚Ťiune cotidian─â: Viziteaz─â sinagoga din Praga, unde evreii se roag─â de 800 de ani, vezi o biseric─â din lemn ├«n Norvegia sau exploreaz─â temple, pagode ┼či m─ân─âstiri ├«n Asia.

Altare: Viziteaz─â cea mai mare biseric─â catolic─â din SUA, exploreaz─â un altar sikh din India sau ├«nv├órte ro┼úile de rug─âciune cu c─âlug─ârii budi┼čti din Himalaya.

Pelerinaje: F─â drume┼úii ├«n mun┼úii din Kerala, India, cu pelerinii hindu┼či, roag─â-te la Zidul Pl├óngerii sau c─âl─âre┼čte p├ón─â la o statuie din v├órf de munte cu cowboy mexicani.

Ceremonii ┼či festivaluri: Al─âtur─â-te hindu┼čilor din India la cea mai mare adunare religioas─â de pe p─âm├ónt, catolicilor pentru a petrece Pa┼čtele la Vatican sau indienilor americani la un powwow.

în memoriam: Prezintă-ţi omagiile la Ground Zero din New York, fă turul catacombelor Romei sau vizitează fascinantele morminte din piatră de la Tana Toraja, din Indonezia.

Refugii spirituale: Savureaz─â serenitatea Koya-san din Japonia, g─âse┼čte pacea pe Insula Caldey, din ┼óara Galilor, sau ├«mp─ârt─â┼če┼čte profunzimea spiritual─â a c─âlug─ârilor ortodoc┼či greci din Creta.

Plus: Peste 20 de liste fascinante ale unor locuri de importan┼ú─â spiritual─â, de la m─ân─âstiri s─âpate ├«n munte, la festivaluri ale recoltei, de la capele ridicate de adev─âra┼úi arti┼čti, la interioare decorate cu mozaic.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 15 mar. 2017
Tip Coperta : Cartonat─â
Format : 210x265
Numar pagini : 96
ISBN : 978-606-33-1367-7