- 65%

A fost odată ca niciodată. O istorie alternativă a fericirii

Nota ta:
20 % of 100
RRP: 49,90 lei Preț special 17,47 lei
în stoc

Estimare livrare: 26.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 49,90 lei Preț special 17,47 lei

Cine nu-și dorește să fie fericit? Din (ne)fericire, încercările noastre de a atinge această stare mult dorită se soldează, de multe ori, cu un eșec – sau mai multe –, dar acest lucru nu este întâmplător... Nu pornim de unde trebuie în căutarea fericirii. Nu înțelegem ce este fericirea; de fapt, nu știm nici măcar cum să o recunoaștem și cum se simte.

Mass-media și concepțiile eronate cu care am fost îndoctrinați de-a lungul vieții contribuie la motivele nefericirii noastre. Această carte ți se adresează dacă îți dorești cu adevărat să înveți ce este fericirea, să îți pui mintea la contribuție și să pornești pe un drum nou, curățat de ideile nocive și demagogia care o ascund privirii.

 

O lectură obligatorie pentru toată lumea, în orice moment!A.C. Grayling

Pur și simplu extraordinară și plină de înțelepciune și cunoaștere. Va produce cu siguranță o schimbare în viața mea și în felul în care mă raportez la mine însumi.“ Stephen Fry

 

DERREN BROWN, magician și iluzionist celebru, și-a început cariera în televiziune în anul 2000, cu emisiunea Mind Control. Spectacolele sale, jucate inclusiv pe scenele londoneze, sunt niște capodopere în care acesta îmbină psihologia, magia și hipnoza și i-au adus recunoașterea internațională ca specialist în arta manipulării psihologice. Este, de asemenea, autorul cărților Tricks of the Mind [ed. rom. Trucuri ale minții, 2018], Pure Effect și Absolute Magic.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 14 oct. 2019
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Derren Brown
Traducator(i) : Irina Nicolaescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 656
ISBN : 978-606-33-4332-2