- 40%

- 40%

Agilitatea emoţională

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Agilitatea emoţională


Nota ta:
100% of 100
Preț standard 29,90 lei Preț special 17,94 lei

Versiuni disponibile

CHEIA PENTRU VALORIFICAREA ADEVĂRATULUI NOSTRU POTENŢIAL Drumul către împlinirea personală şi profesională este rareori uşor. Ce îi desparte pe cei care ating succesul de cei care nu reuşesc? Răspunsul este agilitatea emoţională, un concept nou şi revoluţionar în psihologie care ne permite să navigăm printre...

CHEIA PENTRU VALORIFICAREA ADEVĂRATULUI NOSTRU POTENŢIAL

Drumul către împlinirea personală şi profesională este rareori uşor. Ce îi desparte pe cei care ating succesul de cei care nu reuşesc? Răspunsul este agilitatea emoţională, un concept nou şi revoluţionar în psihologie care ne permite să navigăm printre suişurile şi coborâşurile vieţii. Renumitul psiholog Susan David a descoperit că, indiferent cât de creativi sau de inteligenţi suntem, indiferent de tipul nostru de personalitate, agilitatea emoţională, adică modul în care gestionăm lumea noastră interioară – gândurile, sentimentele şi discursul cu sine –, este ceea ce determină în final cât de mult succes vom avea.

Oamenii se vor confrunta mereu cu capcane care îi pot duce în direcţia greşită: îndoiala de sine, ruşinea, tristeţea, teama sau mânia. Cei care au agilitate emoţională nu sunt imuni la stres şi greşeli. Diferenţa este că aceştia ştiu cum să se adapteze, să îşi pună acţiunile în acord cu valorile personale şi să facă schimbări mici, dar semnificative care le vor aduce o viaţă pe deplin împlinită.

TRĂIŢI LA LIMITELE CAPACITĂŢILOR VOASTRE * ALEGEŢI CURAJUL ÎN LOCUL CONFORTULUI * OPTAŢI PENTRU CE ESTE REALIZABIL

Dr. Susan David este psiholog la Facultatea de Medicină Harvard,
cofondator şi codirector al Institutului pentru Coaching de la spitalul McLean şi CEO al Evidence Based Psychology, o companie de consultanţă în afaceri. A colaborat cu instituţii şi companii precum ONU, Ernst & Young şi Forumul Economic Mondial. Articolele sale au apărut în numeroase publicaţii, printre care Harvard Business Review, Time, Fast Company şi The Wall Street Journal.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
May 2018
Numar pagini:
attribute_icon
272
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2810-7
Traducator(i):
attribute_icon
Lutic Andreea Rosemarie

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  25 mai 2018
Autor(i)  :  Dr. Susan David
Numar pagini  :  272
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130X200
colectie  :  Introspectiv
ISBN  :  978-606-33-2810-7
Traducator(i)  :  Lutic Andreea Rosemarie