lips─â stoc

- 70%

Aripi

Seria: Aripi
0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 8,97┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 8,97┬álei

Laurel privea fascinat─â chestiile acelea deschise. Erau ├«nsp─âim├ónt─âtor de frumoase ÔÇô o frumuse╚Ťe imposibil de exprimat ├«n cuvinte. Se ├«ntoarse din nou spre oglind─â ╚Öi privi de-o parte ╚Öi de alta a capului. P─âreau ca niste aripi...ÔÇŁ

Laurel crede c─â este o licean─â c─â oricare alta, dar are c├óteva particularit─â╚Ťi pe care nu ╚Öi le poate explica. Nu suport─â soarele, nu-i este frig niciodat─â ╚Öi prefer─â s─â-╚Öi petreac─â timpul ├«n aer liber. P├ón─â c├ónd se ├«nt├ómpl─â ceva cu adev─ârat straniu: o floare cu petale c─â ni╚Öte aripi ├«i ├«nflore╚Öte pe... spate. Laurel nu este o fiin╚Ť─â omeneasc─â, nimic din via╚Ťa ei nu este ceea ce pare, iar extraordinara ei metamorfoz─â este inevitabil─â.

Tulburat─â de afec╚Ťiunea pe care o simte pentru David, colegul s─âritor ╚Öi amabil, ╚Öi Tamani, paznicul ei vigilent ╚Öi pasional din lumea z├ónelor, Laurel se vede pus─â ├«n fa╚Ťa unei noi ├«ncerc─âri: pentru a-╚Öi p─âstra identitatea, casa ╚Öi familia ╚Öi pentru a proteja t─âr├ómul z├ónelor, Avalon, trebuie s─â ├«nfrunte un inamic puternic.

Tot ceea ce ╚Ötia╚Ťi despre z├óne se va schimba pentru totdeauna dup─â ce citi╚Ťi aceast─â nou─â serie plin─â de suspans ╚Öi de magie. Continuarea ├«n cartea a doua, Iluzii.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 23 feb. 2017
Serie : Aripi
Autor(i) : Aprilynne Pike
Tip Coperta : Broșată
Format : 140x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-1407-0