- 65%

-64.98%

Aripi

Seria: 5077

Aprilynne Pike
Preț special 10,47 lei

Reducere 65%

Preț standard 29,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 11.05.2021

Laurel privea fascinată chestiile acelea deschise. Erau înspăimântător de frumoase – o frumusețe imposibil de exprimat în cuvinte. Se întoarse din nou spre oglindă și privi de-o parte și de alta a capului. Păreau ca niste aripi...” Laurel crede că este o liceană că oricare alta, dar are câteva particularități pe...

Laurel privea fascinată chestiile acelea deschise. Erau înspăimântător de frumoase – o frumusețe imposibil de exprimat în cuvinte. Se întoarse din nou spre oglindă și privi de-o parte și de alta a capului. Păreau ca niste aripi...”

Laurel crede că este o liceană că oricare alta, dar are câteva particularități pe care nu și le poate explica. Nu suportă soarele, nu-i este frig niciodată și preferă să-și petreacă timpul în aer liber. Până când se întâmplă ceva cu adevărat straniu: o floare cu petale că niște aripi îi înflorește pe... spate. Laurel nu este o ființă omenească, nimic din viața ei nu este ceea ce pare, iar extraordinara ei metamorfoză este inevitabilă.

Tulburată de afecțiunea pe care o simte pentru David, colegul săritor și amabil, și Tamani, paznicul ei vigilent și pasional din lumea zânelor, Laurel se vede pusă în fața unei noi încercări: pentru a-și păstra identitatea, casa și familia și pentru a proteja tărâmul zânelor, Avalon, trebuie să înfrunte un inamic puternic.

Tot ceea ce știați despre zâne se va schimba pentru totdeauna după ce citiți această nouă serie plină de suspans și de magie. Continuarea în cartea a doua, Iluzii.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Feb 2017
Tip copertă:
Broșată
Format:
140x200
Nr. pagini:
272
ISBN:
978-606-33-1407-0
Serie
Din aceeasi categorie Vezi toate