Ioan-Aurel Pop, Ioan Bolovan

Ioan-Aurel Pop este președinte al Academiei Române, profesor și rector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, autor și coautor a peste 70 de cărți, tratate și manuale și a peste 500 de studii și articole. Este Doctor Honoris Causa a 10 universități din țară și din străinătate și membru al unor academii și societăți savante străine.

Ioan Bolovan este istoric român, profesor universitar și prorector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca între 2012-2020, director al Institutului de Istorie „George Barițiu” al Academiei Române și membru corespondent al Academiei Române.

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Cine este Ioan-Aurel Pop?

Ioan-Aurel Pop este președinte al Academiei Române, profesor și fost rector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, autor și coautor a peste 70 de cărți, tratate și manuale și a peste 500 de studii și articole. Este Doctor Honoris Causa a 10 universități din țară și din străinătate și membru al unor academii și societăți savante străine.

Ce fel de carti a scris Ioan-Aurel Pop?

Ioan-Aurel Pop este autor a numeroase volume de non-ficțiune despre istoria României, dar și despre istoria Republicii Moldova. Printre acestea, amintim bestsellerul Scurtă istorie a românilor (disponibil în exclusivitate pe Litera.ro), Veghe asupra limbii române, precum și seria Istoria ilustrată a României și a Republicii Moldova.

Care sunt cele mai vandute volume scrise de Ioan-Aurel Pop?

Cele mai vândute titluri pe Litera.ro ale autorului Ioan-Aurel Pop sunt Scurtă istorie a românilor (carte disponibilă exclusiv pe Litera.ro) și De la romani la români. Pledoarie pentru latinitate.