- 60%

- 60%

-60%

Marea istorie ilustrată a României și a Republicii Moldova. Volumul 1

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 11,96 lei

Reducere 60%

în stoc

Estimare livrare: 01.11.2021

Aceasta este o istorie a unui singur popor, dar și o istorie reunită a românilor din cele două state românești de azi, state care, din păcate, nu-i adăpostesc nici ele pe toți românii. Această carte de istorie este însă menită să învingă uitarea și să conducă la frângerea risipirii noastre. Să ne amintim mereu...

Aceasta este o istorie a unui singur popor, dar și o istorie reunită a românilor din cele două state românești de azi, state care, din păcate, nu-i adăpostesc nici ele pe toți românii.

Această carte de istorie este însă menită să învingă uitarea și să conducă la frângerea risipirii noastre. Să ne amintim mereu că „Hora Unirii“ a scris-o moldoveanul Vasile Alecsandri și să încercăm să ne cuprindem cu toții „de acel farmec sfânt“ al iubirii de popor și de țară, de țara noastră, care, oriunde ar fi ea, se numește Țara Românească. Până o vom avea din nou întreagă pe hartă, se cuvine să o purtăm în suflete și astfel nimic nu va fi pierdut.

Ioan-Aurel Pop

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
64
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată
Format:
attribute_icon
205x260
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-3213-5
Pretul afisat este orientativ

EBOOKS de acelasi autor

Vezi toate

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  28 nov. 2018
Numar pagini  :  64
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  205x260
colectie  :  Istoria Romaniei
Categorie  :  Istorie
ISBN  :  978-606-33-3213-5

Despre Ioan-Aurel Pop, Ioan Bolovan

Ioan-Aurel Pop, Ioan Bolovan

Ioan-Aurel Pop este președinte al Academiei Române, profesor și rector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, autor și coautor a peste 70 de cărți, tratate și manuale și a peste 500 de studii și articole. Este Doctor Honoris Causa a 10 universități din țară și din străinătate și membru al unor academii și societăți savante străine.

Ioan Bolovan este istoric român, profesor universitar și prorector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca între 2012-2020, director al Institutului de Istorie „George Barițiu” al Academiei Române și membru corespondent al Academiei Române.

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate