- 30%

- 30%

Aventurile lui Sherlock Holmes: Liga Roșcaților. Short Stories. Vol. 8

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Preț standard 9,90 lei Preț special 6,93 lei

Reducere 30%

lipsă stoc

Descriere Aventurile lui Sherlock Holmes: Liga Roșcaților. Short Stories. Vol. 8

SHORT STORIES – mici capodopere ale literaturii anglo-americane, în ediție bilingvă română–engleză Cu ajutorul cărților captivante din această colecție puteți să vă exersați și să vă sporiți cunoștințele de limba engleză descoperind în același timp în versiune integrală creații nemuritoare ale unor mari...

Descriere Aventurile lui Sherlock Holmes: Liga Roșcaților. Short Stories. Vol. 8

SHORT STORIES – mici capodopere ale literaturii anglo-americane, în ediție bilingvă română–engleză

Cu ajutorul cărților captivante din această colecție puteți să vă exersați și să vă sporiți cunoștințele de limba engleză descoperind în același timp în versiune integrală creații nemuritoare ale unor mari scriitori clasici și contemporani intrați în canonul literar universal. Puteți confrunta pagină cu pagină textele în engleză cu traduceri românești de cea mai bună calitate pentru a vă nuanța și îmbogăți înțelegerea originalului și puteți să vă notați pe margini cuvinte și expresii noi sau observații utile.

 

Sir Arthur Conan Doyle (1859–1930), scriitor și medic scoțian, este creatorul celebrului personaj Sherlock Holmes – primul detectiv care apare într-o serie de romane și povestiri polițiste. Printre acestea se numără: Un studiu în roșu, Semnul celor patru, Aventurile lui Sherlock Holmes, Memoriile lui Sherlock Holmes, Câinele din Baskerville etc.

Conan Doyle este și autorul a numeroase povestiri științifico-fantastice, romane istorice și piese de teatru. Este, de asemenea, creatorul unui alt personaj faimos, profesorul Challenger, ale cărui aventuri le-a povestit în romanul O lume dispărută.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Oct 2016
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
96
ISBN:
978-606-33-1138-3
Colectie
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate