- 60%

Un studiu in rosu. Semnul celor patru

0% of 100
RRP: 34,90 lei Preț special 13,96 lei
în stoc

Estimare livrare: 07.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,90 lei Preț special 13,96 lei

În romanul Un studiu în roșu, doctorul John Watson, recent retras din armată, împarte o locuință cu un tânăr uimitor – arogantul detectiv criminalist Sherlock Holmes. Investigația lor asupra unei crime bizare se dovedește a fi începutul promițător pentru unul dintre cele mai ilustre parteneriate în rezolvarea crimelor din toate timpurile.

Al doilea roman, Semnul celor patru, este o poveste incredibilă despre lăcomie și răzbunare în care Holmes și Watson însoțesc o frumoasă tânără într-o misiune care îi conduce la un bărbat teribil, cu un singur picior, în inima întunecată a Londrei. O experiență palpitantă atât pentru fanii lui Sherlock Holmes, cât și pentru cititorii care fac pentru prima dată cunoștință cu acest detectiv remarcabil și cu colegul său.

 

Sherlock Holmes reprezintă un ideal intelectual. Este un om care trăiește numai prin intermediul inteligenței sale, nu se înclină în fața nimănui și disprețuiește convențiile societății pe care cei mai mulți dintre noi trebuie să le respecte. [...] Este un personaj care se pretează la multiple interpretări... un Hamlet al romanului polițist. Michael Dirda, laureat al Premiului Pulitzer pentru critică literară

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 23 feb. 2022
Colectie : Carte Pentru Toti
Traducator(i) : Lazăr Cassvan și Rodica Lackner
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 400
ISBN : 978‑606‑33‑7491-3