precomanda

- 25%

Biblia pierduta. Roman grafic. Partea intai (carte cu autograf + transport gratuit)

0% of 100
RRP: 129,99 lei Preț special 97,49 lei
Disponibil precomandă

Estimare livrare: 10.11.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 129,99 lei Preț special 97,49 lei

După succesul răsunător al edițiilor tipărite, în Romania și în alte peste 35 țări, Igor Bergler aduce publicului povestea lui Charles Baker din Biblia pierdută într-o formă nouă, cea de roman grafic.
Ilustrațiile lui Sorin Sorășan, cu un puternic impact vizual, prezintă personajele și aventurile acestora într-un mod atractiv, dinamic și concis.
Atât cititorii pasionați ai inegalabilului scriitor, cât și iubitorii de bandă desenată vor fi captivați de rezultatul acestei colaborări inedite.

Trei crime îi schimbă planurile profesorului Baker de la Universitatea Princeton, aflat la Sighișoara pentru o conferință de istorie. Cea mai controversată figură a Europei de Est, Vlad Țepeș, a finanțat un proiect ambițios care avea să schimbe fața întregii lumi. Proiectul: multiplicarea unui mesaj menit a fi descifrat doar de anumiți inițiați. În 1455 codul este ascuns în prima lucrare tipărită vreodată: Biblia B42 cunoscută și ca Biblia lui Gutenberg.

„Igor Bergler este unul dintre cei mai năprasnici scriitori din literatura noastră contemporană“  Pavel Șușară

„Istoria nu a fost niciodată mai bine îmbinată cu spaimele prezentului.“  Simona Epuran, Cleveland State University

„Arta suspansului lui Dan Brown întâlnește cultura enciclopedică și umorul lui Umberto Eco.“ Calvin Moore, Harvard University

„Un puzzle de o inteligență diabolică. Cea mai bună carte despre conspirații din ultimii ani.“ Catherine Melissa Park, Columbia University

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 3 nov. 2023
Autor(i) : Igor Bergler
Tip Coperta : Cartonată
Format : 240x320
Numar pagini : 104
ISBN : 978-630-319-376-2