- 40%

Binding 13. Baietii de la Tommen #1

Nota ta:
75 % of 100
RRP: 79,99 lei Preț special 47,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 79,99 lei Preț special 47,99 lei

El vrea să o salveze. Ea vrea să se ascundă.

Ea este distrusă. El e hotărât.

Soarta le pune piedici. Dragostea îi unește.

Lui Johnny Kavanagh îi merge totul de minune. Pe terenul de rugby, este un adversar de temut. E menit să ajungă vedetă și țintește sus de tot, iar asta înseamnă că nimic nu îi poate sta în cale. Nici măcar timida fată venită recent la Tommen College. Cea cu ochi triști și vânătăi ascunse. Cea care îi distrage atenția cum nu a mai reușit cineva vreodată.

Viața nu a fost niciodată ușoară pentru Shannon Lynch. Agresată și torturată, ea este transferată la Tommen College la mijlocul anului școlar, în speranța că aici o poate lua de la capăt și că se poate elibera de demonii care o chinuiesc. În prima ei zi la noua școală privată, ea are cea dintâi interacțiune – tulburătoare – cu Johnny Kavanagh.

Luată prin surprindere de propriile sentimente și străduindu-se cu disperare să nu iasă nicicum în evidență, Shannon se trezește din nou ținta agresiunilor în timp ce creează o alianță delicată cu faimosul jucător de rugby

Prinși într-o relație complicată de prietenie și luptându-se cu atracția incontestabilă dintre ei, Johnny și Shannon se confruntă cu dureri ascunse și secrete complicate, care par obstacole de netrecut, dar Johnny nu o va abandona pe Shannon, indiferent de ce va trebui să înfrunte pentru asta.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 nov. 2023
Colectie : New Moon
Autor(i) : Chloe Walsh
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 832
ISBN : 978-630-319-468-4