LiteraBlog A început Bookilipir – ediția de vară. Te așteaptă reduceri de până la 70% și o carte cadou în fiecare zi

A început Bookilipir – ediția de vară. Te așteaptă reduceri de până la 70% și o carte cadou în fiecare zi

Bookilipir – ediția de vară are loc pe Litera.ro în perioada 18 – 22 august 2021. Iubitorii de lectură au parte de reduceri de până la 70% la mii de titluri și o carte cadou în fiecare zi, la fiecare comandă de peste 149 de lei.

Mai mult de atât, pe Litera.ro puteți găsi cărți la reducere pentru toate vârstele și pentru toate preferințele, la prețuri ce pornesc de la 1,77 lei.

Descoperă cartea cadou a zilei!

Carte cadou 18 august 2021: Parfumul dulce al verii, Mary Ellen Taylor

Tulburată în urma morții tatălui ei, a unei căsnicii eșuate și a câtorva pierderi de sarcină, Libby McKenzie se simte cu desăvârșire însingurată. Deși noua ei ocupație, aceea de fotograf de nunți, îi oferă doar un simulacru de țel în viață, aceasta înseamnă, totuși, o distragere de la profunda ei durere.

Atunci când e solicitată să fotografieze o nuntă care are loc la Woodmont, o moșie cu valoare istorică, Libby face cunoștință cu proprietara acesteia, Elaine Grant. În dorința de a deschide Woodmont pentru public, Elaine l-a angajat pe tânărul Colton Reese, rămas văduv de curând, ca să ajute la munca de restaurare necesară. Tot Elaine este cea care o roagă pe Libby să fotografieze întregul proces. Libby e atrasă îndată de vechea seră înconjurată de vrejuri de caprifoi.

În timp ce stabilește noi relații și explorează sera năpădită de vegetație de la Woodmont, Libby găsește înlăuntrul ei tăria de a cerceta actele rămase în biroul răposatului ei tată. Astfel, ea descoperă o scrisoare ce schimbă tot ceea ce a știut până acum despre părinții ei, despre ea însăși și despre Woodmont. Ascunse sub vrejurile care au năpădit vechea seră, secretele mai multor generații o așteaptă pe Libby să culeagă fructele răsărite din semințele plantate cu multă vreme în urmă.

 Carte cadou 19 august 2021: Farul cu secrete, Santa Montefiore

Ellen Trawton fuge de toți și de toate – literalmente. Trebuie să se mărite cu un bărbat pe care nu-l iubește, slujba nu-i oferă nici o perspectivă de dezvoltare, iar mama ei cea băgăcioasă o calcă pe nervi. Așa că pleacă spre singurul loc unde știe cu siguranță că mama nu o va urmări – casa mătușii din Irlanda. Acolo descoperă un secret de familie care îi întunecă trecutul – dar îi poate asigura un viitor despre care nu avea idee.

Citește și: Dosar: Santa Montefiore, autoare a 20 de romane care s-au bucurat de aprecierea cititorilor din toată lumea

Între timp, Caitlin Macausland plânge după viitorul pe care l-a pierdut. Ea a avut parte de o moarte tragică în ceea ce tot satul consideră a fi o situație suspicioasă, iar acum este prinsă între cer și pământ, fără posibilitatea de a pleca. Destinele celor două sunt unite de un far străvechi, care a fost martor la multe tragedii. Pot aceste femei să-și găsească în fine liniștea pe care și-o doresc atât de mult?

Carte cadou 20 august 2021: Fetița pierdută, Emily Gunnis

La treisprezece ani, Rebecca trece printr-un coșmar care o va urmări toată viața: într-un acces de furie, tatăl ei, un veteran traumatizat de ororile trăite în cel de-al Doilea Război Mondial, îi ucide mama, apoi se sinucide.

Peste ani, Iris și Jessie, fiicele Rebeccăi, știu că mama lor nu va vorbi niciodată despre acea noapte teribilă. Dar când Jessie dispare, cu bebelușul ei grav bolnav, Iris își dă seama că în trecut s-ar putea afla cheia dispariției surorii sale.

Citește și: O carte pe zi: „Fetița pierdută” de Emily Gunnis

Trei generații de femei evoluează în capitole scurte, alerte, care ne poartă cu abilitate peste decenii, în trei momente decisive pentru destinul fiecăreia. Dincolo de intriga extrem de complicată și captivantă, cartea vorbește despre dramele specifice epocilor pe care le străbate: războiul cu distrugerile lui ireparabile; ordinea socială abuzivă care încalcă drepturile naturale ale femeilor; dilema alegerii între familie și profesie. Șapte decenii de secrete se dezvăluie pas cu pas, în cele mai neașteptate moduri, iar firele narațiunii, în sfârșit, se leagă.

Carte cadou 21 august 2021: Vara în care te-am întâlnit, Jojo Moyes

În anii ’50, Merham era un orășel adormit de pe litoralul englezesc, unde nu se întâmpla niciodată nimic interesant. Cel puțin, așa îl vedeau Lottie și Celia, fetele familiei Holden, care ținea la statutul respectabil în comunitate. Dar cele două tinere nu-și doreau decât să plece în explorare și să-și trăiască viața.

Citește și: INTERVIU VIDEO cu Jojo Moyes, autoarea romanului „Înainte să te cunosc”, bestseller internațional

Așa că, atunci când un grup de artiști nomazi se mută în casa numită Arcadia, o frumoasă clădire Art Decó aflată chiar pe malul mării, Lottie și Celia sunt tentate de stilul de viață boem al acestora. Dar întâmplările din casă au consecințe tragice și pe termen lung pentru toți cei implicați.

După aproape 50 de ani, Arcadia este renovată și stârnește din nou resentimentele localnicilor mai în vârstă. Casa se reîntoarce la viață, iar secretele îngropate în ea timp de o jumătate de veac îi fac pe protagoniști să-și pună întrebarea dacă poți să-ți lași cu adevărat trecutul în urmă.

Carte cadou 22 august 2021: Secretul Helenei, Lucinda Riley

Au trecut douăzeci și patru de ani de când tânăra Helena a petrecut o vacanță magică în Cipru, unde s-a îndrăgostit pentru prima dată. Când nașul ei îi lasă moștenire o casă veche, numită Pandora, ea se întoarce acolo ca să petreacă vara împreună cu familia. Însă de îndată ce Helena ajunge la Pandora, descoperă că frumusețea idilică a casei ascunde o mulțime de secrete pe care le-a păstrat față de William, soțul ei, și față de Alex, fiul ei.

La vârsta de treisprezece ani, Alex este sfâșiat între protejarea mamei sale și propriile dileme adolescentine. Și, de asemenea, disperat să afle adevărul despre tatăl său biologic.

Când, din întâmplare, Helena își întâlnește dragostea din adolescență, se declanșează un lanț de evenimente care amenință să-i aducă față în față trecutul și prezentul. Iar Helena și Alex știu că viața lor nu va mai fi la fel odată ce secretele Pandorei au fost dezvăluite.

Hai pe Litera.ro și descoperă toate reducerile! Comenzile de peste 149 lei beneficiază de transport gratuit!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.