LiteraBlog Concurs: Plasează o comandă pe Litera.ro și poți câștiga unul din cele două super premii oferite de Nespresso!

Concurs: Plasează o comandă pe Litera.ro și poți câștiga unul din cele două super premii oferite de Nespresso!

În perioada 13–14 martie 2021, Editura Litera lansează o nouă ediție a campaniei „Citești și câștigi”. Fiecare comandă plasată pe Litera.ro intră automat în cursa pentru a câștiga unul din cele două pachete de la Nespresso, care conțin câte un espressor Nespresso Essenza Mini Negru C30, 50 de capsule de cafea Master Origin și un set de cești de cafea Nespresso.

Mai mult de atât, am pregătit reduceri de până la 70% pentru o selecție de titluri și transport gratuit la fiecare comandă de peste 149 lei.

TITLURI LITERA PE CARE LE POȚI ACHIZIȚIONA CU MAI PUȚIN DE 15 LEI

În cadrul acestei campanii, titlurile pentru copii pot fi achiziționate la super-prețuri. Astfel, Oracolul celor mai buni prieteni de Elise De Rijck beneficiază de 70% reducere și poate fi achiziționat cu doar 8,97 lei. Bebe învață. Alfabetul, Disney Baby. Bună dimineața, soare, Versuri mici pentru pitici, Bebe învață. Primele numere, culori, forme, Micii Eroi. Rene Descartes costă doar 11 lei.

Și părinții se bucură de oferte speciale. De exemplu, cartea 250 de lucruri de încercat într-o viață – pentru părinți este redusă de la 29,90 lei la 8,97 lei. Cu mai puțin de 15 lei puteți achiziționa și: Cum să dai peste fericire de Daniel Gilbert, Frumusețea lucrurilor sparte de Sara Barnard, Psihologie. O foarte scurtă introducere de Gillian Butler și Freda McManus.

TITLURI LITERA PE CARE PE POȚI ACHIZIȚIONA CU MAI PUȚIN DE 25 LEI

Iubitorii de ficțiune își pot completa biblioteca cu numeroase bestselleruri: Cele șapte surori. Sora perlă. Povestea lui Cece de Lucinda Riley beneficiază de 50% reducere și poate fi cumpărată cu doar 24,95 lei, Sticletele de Donna Tartt, Biblioteca din Paris de Janet Skeslien Charles și Prietena mea de suflet de Sarah Dessen costă câte 22,45 lei.

Cititorii interesați de al Doilea Război Mondial pot achiziționa Furtuna războiului. O nouă istorie a celui de-al Doilea Război Mondial de Andrew Roberts cu 22,45 lei, iar Povestea unui orfan de Pam Jenoff costă 17,96 lei.

De o super ofertă se bucură și cărți esențiale precum Primul Război Mondial. Războiul care urma să pună capăt tuturor războaielor de Peter Simkins și Geoffrey Jukes și Sare, grăsime, acid, căldură de Samin Nosrat, care sunt reduse de la 149,90 lei și costă 67,455 lei.

Intră pe Litera.ro și descoperă toate titlurile la promoție! Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.