LiteraBlog CONSTRUIEȘTE CEL MAI ÎNDRĂGIT AUTOMOBIL ROMÂNESC

CONSTRUIEȘTE CEL MAI ÎNDRĂGIT AUTOMOBIL ROMÂNESC

Mașina care a făcut istorie poate fi construită într-o machetă superbă din metal la scară 1:8 cu detalii și finisaje reproduse fidel după schițele originale ale Dacia 1300.

O capodoperă a modelismului, cu structură din metal și componente din plastic de înaltă calitate. Interiorul mașinii reprodus integral: bord complet cu comenzi, scaune, tapițerie interioară și patru geamuri care se deschid. Compartimentul motor și portbagajul, completat cu roată de rezervă, sunt pe deplin accesibile! În plus, efecte sonore și luminoase uimitoare. La deschiderea ușilor, lumina din habitaclu se aprinde automat. Poți activa luminile din față și spate direct de pe bord iar, prin apăsarea pedalelor, luminile de frână.

ISTORIA MĂRCII DE LA MAȘINA POPORULUI PE PIEȚELE INTERNAȚIONALE

Fiecare număr cu instrucțiuni pentru asamblarea tuturor componentelor într-un mod ușor și distractiv. În plus, povești captivante, dedicate istoriei celui mai important producător autodin România. Tot ce trebuie să știi despre legendara marcă Dacia, de la primele modele dezvoltate în colaborare cu Renault și până în prezent.

Abonează-te acum la colecția Dacia 1300 și primești revistele și componentele pentru machetă!

Prinde oferta de abonament: 2 reviste + 2 componente pentru doar 32,80 lei / prima lună dacă te abonezi până la 6 aprilie 2024.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.