LiteraBlog Bucură-te de opere emblematice ale literaturii universale într-o ediție de lux

Bucură-te de opere emblematice ale literaturii universale într-o ediție de lux

Descoperă opere emblematice ale literaturii universale prin abonamentul Litera, cu beneficii multiple – preț special, transport gratuit la fiecare livrare, două volume din colecție livrate lunar, cadouri exclusive pentru abonați!

Această bibliotecă de romane clasice reunește o selecție de opere literare ce acoperă diverse genuri și perioade istorice: de la eleganța Angliei secolului al XIX-lea, din romanele lui Jane Austen, până la intensitatea personajelor lui Thomas Hardy și la intrigile sofisticate ale lui Choderlos de Laclos. O colecție esențială ce oferă o varietate de perspective și stiluri literare, reflectând diversitatea de voci care au îmbogățit literatura de-a lungul timpului. Fiecare carte este o capodoperă care a captivat generații de cititori, nu doar ca sursă de divertisment, ci și pentru că oferă o viziune profundă asupra societății, culturii și emoțiilor umane de-a lungul istoriei.

O șansă unică de a pătrunde în universul literaturii nemuritoare, cu istoria și personajele sale, de a explora teme universale precum iubirea, ambiția, nedreptatea socială sau conflictele familiale, în pofida diferențelor dintre epoci, și de a ajunge la o înțelegere mai profundă a condiției umane.

Printre titlurile colecției se numără Rațiune și simțire de Jane Austen, Casa veseliei de Edith Wharton, Casa veseliei de Edith Wharton, Tess d’Urberville de Thomas Hardy, Cartea Mironei de Cella Serghi, Fiicele doctorului March de Louisa May Alcott, Legăturile primejdioase de Pierre Choderlos de Laclos.

O colecție care aduce un omagiu colecției Cranford

Colecția Cranford, publicată de Macmillan and Co. din 1876 până în 1907, a reprezentat un reper major în istoria legătoriei de carte engleze. Își datorează numele celui de-al patrulea volum al colecției, Cranford de Elizabeth Gaskell, publicat în 1891 și ilustrat de Hugh Thomson. Designul atractiv a adăugat cărților o tușă de lux și sofisticare, grație elegantelor gravuri aurii cu motive elaborate, imprimate atât pe copertă, cât și pe cotor, dar și ilustrațiilor create de artiști renumiți în epocă, precum Hugh Thomson, Randolph Caldecott și Albert Turbayne. Reinterpretare contemporană cu motive și culori distincte transformă cărțile în autentice comori literare.

Răsfață-te cu această colecție de lux.

Mai mult, pe litera.ro, cititorii pot descoperi abonamente pentru alte colecții unice:,,Energia Pietrelor”, o colecție pentru minte și corp, ,,Descoperă neuroștiința”, o colecție prin care afli care sunt ultimele progrese în neurostiină si psihologie, iar pentru întreaga familie, colecția ,,Povești audio”.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.