LiteraBlog GIVEAWAY ALERT: Câștigă unul din cele 5 exemplare ale cărții „Sonata pentru acordeon” cu autograful autorului

GIVEAWAY ALERT: Câștigă unul din cele 5 exemplare ale cărții „Sonata pentru acordeon” cu autograful autorului

Autorul Radu Aldulescu, al cărui roman a fost publicat recent la Editura Litera, în colecția Biblioteca de Proză Contemporană, a semnat cărți pentru iubitorii de literatură română, iar acum cinci cititori pot primi gratuit Sonata pentru acordeon cu autograful autorului, într-un concurs organizat în exclusivitate pe Litera Blog.


UPDATE 06 aprilie 2021:

Câștigătoarele concursului sunt: Maria Țiplea, Dobrisanu Maria-Ancuța, Simona-Victorița Brusturet, Arseni Andreea și Simona Bănică.

Cele cinci câștigătoare sunt rugate să ne trimită un email la adresa [email protected] sau să lase un mesaj aici, în care să precizeze adresa completă, numărul de telefon și numele complet, în vederea expedierii cărții cadou.

Vă mulțumim pentru participare și spor la lectură!


Astfel, în perioada 1 – 5 aprilie 2021, te invităm să intri în cursa pentru a câștiga unul din cele cinci exemplare cu autograf ale cărții Sonata pentru acordeon de Radu Aldulescu.

Condiții de participare:

  1. Dai like paginii de Facebook a Bibliotecii de Proză Contemporană, colecție din care face parte și acest volum.
  2. Distribui articolul în profilul sau pagina ta de Facebook, având grijă să optezi ca postarea să fie publică.

Regulament:

Citește și: VIDEO. Lansarea romanului „Sonata pentru acordeon” de Radu Aldulescu, în cadrul târgului de carte LibFest

Despre Sonata pentru acordeon de Radu Aldulescu

Sonata pentru acordeon de Radu Aldulescu completează colecția Biblioteca de Proză Contemporană, coordonată de scriitoarea Doina Ruști.

Ferentari, dragoste, pasiune, luptă pentru supraviețuire într-o lume aflată în marginea Bucureștiului și a istoriei. Scris cu nerv, într-o manieră care a creat un trend și o serie de epigoni, Sonata pentru acordeon este primul roman postdecembrist.

CE SPUN CRITICII DESPRE SONATA PENTRU ACORDEON

Radu Aldulescu este omul cu filonul narativ cel mai viril din proza noastră apărută după 1989.“ (Dan C. Mihăilescu)

DESPRE RADU ALDULESCU

Radu Aldulescu (n. 1954), scriitor de primă mărime, autorul unor romane de referință, între care Amantul Colivăresei (1995), Îngerul încălecat (1996), Cronicile genocidului (2012), a primit numeroase premii, printre care Premiul „Ion Creangă“ al Academiei, 2017, și Marele Premiu al Juriului la Festivalul de la Veneția, 1999, pentru filmul Terminus Paradis, realizat după romanul Amantul Colivăresei.

Pe aceeași temă: Citește un fragment în avanpremieră din „Sonata pentru acordeon” de Radu Aldulescu

Comentarii

2 Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.