LiteraBlog Paradisul dintr-o bibliotecă. 4 cititori, o singură carte

Paradisul dintr-o bibliotecă. 4 cititori, o singură carte

4 cititori, 4 prieteni, 4 povestitori ai aceleiași experiențe: lectura fascinantului volum Către paradis, de Hanya Yanagihara, apărut la Editura Litera.

În spațiul borgesian care se definește ca reverență stilistică adresată marilor biblioteci ale lumii din librăria Cărturești Verona, Laura Câlțea, Cristina Stănciulescu, Ioana Bâldea Constantinescu și Marius Constantinescu vorbesc despre literatura Hanyei Yanagihara într-o formulă nouă, profund diferită de clasicele lansări de carte. Fără morgă, fără emfază, fără elogii sterile. Cu apetit conversațional, cu opinii contradictorii, cu unica miză de a apropia publicul de o carte-fenomen, care are toate șansele să amprenteze definitiv literatura acestui început de secol. 

Vă invităm să urmăriți o discuție relaxată, dar vie, cu păreri care nu sunt niciodată discursuri și care vă invită să vă regăsiți plăcerea de a citi, de a observa și de a vorbi despre o carte pe îndelete, între prieteni.

Un eveniment marca Editura Litera și Librăriile Cărturești, în cross-posting Facebook și Youtube, marți, 30 mai, de la ora 19.00. Vă așteptăm!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.