LiteraBlog Eveniment editorial Litera: Poetul și poezia în lumea de astăzi

Eveniment editorial Litera: Poetul și poezia în lumea de astăzi

lumea ta / carnea mea / oasele noastre“, de Andrei Novac, este un volum de poezii care marchează prin originalitate și tandrețe, apărut la Editura Litera. Sensibilitatea volumului este accentuată de ilustrațiile lui Mircea Cantor.

Invităm cititorii să descopere volumul prin intermediul unei discuții literare, găzduit de frumoasă librărie – Librăria Humanitas de la Cișmigiu, luni, 27 noiembrie 2023, de la ora 19:00. Dialogul va fi susținut de: Andrei Novac, autorul volumului și Cristian Pătrășconiu, publicist și scriitor.

Credit foto: Cristina Venedict


DESPRE VOLUM

lumea ta / carnea mea / oasele noastre: un parcurs poetic neobișnuit astăzi, de la o lirică de tip ronsardian, în care accentul cade pe admirația față de frumusețea femeii adorate, asociată cu ideea caducității tuturor celor omenești, la vechea temă creștină a oaselor perene. Originalitatea poeziei lui Andrei Novac constă în tandrețea cu care zugrăvește trupul femeii, în carnalitatea erosului. NICOLAE MANOLESCU

Descoperă mai multe detalii în pagina evenimentului – aici.

Versiunea audio a volumului este disponibilă în aplicația Voxa.


Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.