LiteraBlog Plasează o comandă pe Litera.ro și poți câștiga un super-premiu: un colț de lectură de la Mobila Dalin

Plasează o comandă pe Litera.ro și poți câștiga un super-premiu: un colț de lectură de la Mobila Dalin

În perioada 10 – 11 aprilie 2021, Editura Litera lansează o nouă ediție a campaniei „Citești și câștigi”. Fiecare comandă plasată pe Litera.ro intră automat în cursa pentru a câștiga un colț de lectură de la Mobila Dalin, format dintr-un scaun Toledo și o măsuță de cafea, precum și 10 noutăți editoriale Litera.

Mai mult decât atât, am pregătit reduceri de până la 60% la o selecție de titluri și transport gratuit pentru comenzile de peste 149 lei.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu mai puțin de 15 lei

În cadrul acestei campanii, titluri pentru copii, precum Femei extraordinare care au schimbat lumea de Kate Pankhurst și Mitologia. Didiona și Enea pot fi achiziționate cu 55% reducere și costă doar 11,21 lei. E jucăria mea! De Tracey Corderoy și Caroline Pedler poate fi comandată cu 12,45 lei, iar Geamănul meu malefic e un superrăufăcător de David Solomons este redusă de la 34,90 lei la 13,96 lei.

Am pregătit o surpriză și pentru iubitorii de frumos. Astfel, Oxford. Istoria artei. O foarte scurtă introducere de Dana Arnold poate fi achiziționată cu doar 11,21 lei.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu mai puțin de 20 lei

Romanele de ficțiune pentru adolescenți beneficiază și ele de super-reduceri. De exemplu, La cinci pași de tine de Rachel Lippincott și Mikki Daughtry poate fi achiziționată cu 15,96 lei, iar Dragă Emmie Blue de Lia Louis și Tot acest timp de Mikki Daughtry și Rachel Lippincott costă 19,96 lei, fiind reduse de la 49,90 lei.

Cu mai puțin de 20 de lei pot fi comandate de pe Litera.ro și o serie de bestselleruri, precum: Rebecca de Dauphne du Maurier, Pe serviciul adversarului de John le Carre, Jurnalul unei iubiri de Nicholas Sparks și Războiul lui Hannah de Jan Eliasberg.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu mai puțin de 30 lei

Și iubitorii de non-ficțiune au parte de o surpriză: Polimatul de Peter Burke și 50 de clasici. Economie de Tom Butler-Bowdon costă doar 24,95 lei, iar Homo Sapiens. O istorie plină de speranță de Rutger Bregman poate fi achiziționată cu 29,95 lei.

Alte titluri ce pot fi achiziționate cu mai puțin de 30 de lei: Casa de la malul mării de Santa Montefiore, Iubita comandantului de Pam Jenoff,  La drum împreună de Sarah Dessen.

Intră pe Litera.ro și descoperă toate titlurile la promoție! Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.