LiteraBlog Prima mea bibliotecă – colecție cu abonament exclusiv Litera.ro

Prima mea bibliotecă – colecție cu abonament exclusiv Litera.ro

Colecția „Prima mea bibliotecă“ oferă întregii familii o experiență unică de lectură, alături de marii eroi ai operelor din literatura universală. Adaptată pe înțelesul micilor cititori, aceasta devine pentru ei o incursiune de poveste în lumea fascinantă a lecturii.

O noutate pentru publicul cititor din România, colecția este disponibilă și prin abonament exclusiv, cu multiple beneficii, pe litera.ro, și prin apariții la fiecare două săptămâni la chioșcurile de presă. Rând pe rând, în biblioteca cititorilor, colecția va fi completată cu 60 de volume, printre care: Robinson Crusoe, Aventurile lui Tom Sawyer, Cei trei muschetari și alte povești care au marcat literatura pentru copii.

Pentru că știm că timpul tău e drămuit și că tot ce înseamnă educarea unui copil vine cu multiple responsabilități la pachet, ne-am gândit să alegem noi pentru tine cele mai cunoscute povești pentru copii și să ți le aducem acasă. Așa, nu mai trebuie să-ți faci griji nici în legătură cu selecția, nici cu drumurile repetate în căutarea celor mai potrivite variante de lectură. Formula abonamentului rezolvă toate aceste mici tracasări care nu mai trebuie să facă parte din cotidianul tău.

Credit foto: Cristina Venedict

Prin abonamentul exclusiv, cititorii vor primi patru volume lunar, la un preț special de 69,96 lei pentru prima lună și 99,66 lei pentru următoarele luni. Iar pe lângă o experiență atractivă de lectură, abonamentul garantează cititorilor cadouri speciale și multe alte beneficii:

  •  Abonare simplă și rapidă;
  • Transport gratuit oriunde în România prin curier;
  • Volume din colecția preferată și livrată consecvent la adresa pe care o dorești;
  • Modalitate de plată simplă și sigură, online sau ramburs;
  • Livrare la alegere, prin curier sau la punctele de ridicare;
  • Economie, flexibilitate și satisfacție garantată a lecturii;
  • Cadouri precum puzzle sau joc de memorie special pentru abonați.

Citește aici mai multe detalii despre serviciul de abonare!

Cele 60 de volume ale colecției „Prima mea bibliotecă“ sunt: Călătoriile lui Gulliver, Robinson Crusoe, Aventurile lui Tom Sawyer, Cei trei muschetari, Don Quijote de la Mancha, Odiseea, Divina comedie. Infernul, Colț Alb, 20000 de leghe sub mări, Moby Dick, Oliver Twist, Comoara din insulă, Divina comedie. Purgatoriul, Gradina secretă, Romeo și Julieta, Aventurile lui Huckleberry Finn, Sandokan. Tigrii din Mompracem, Divina comedie. Paradisul, Călătorie spre centrul Pămăntului, Anne de la Green Gables, Eneida, Fantoma din Canterbury, Micuțele doamne, Notre Dame de Paris, Cyrano de Bergerac, Iliada, Aventurile lui Robin Hood, Minele regelui Solomon, Căpitani curajoși, Câinele din Baskerville, Frankenstein, Ultimul mohican, Chemarea pădurii, Gargantúa și Pantagruel, Ivanhoe, Mândrie și prejudecată, Regele Arthur, Visul unei nopți de vară, Ocolul Pământului în 80 de zile, Jane Eyre, Studiu în roșu, Cinci săptămâni în balon, Poveste de Crăciun, Cântecul Nibelungilor, De la Pământ la Lună, Semnul celor patru, Scandal în Boemia, Michael Strogoff, Copiii căpitanului Grant, Sherlock Holmes și Liga Roșcaților, Peter Pan, Vrăjitorul din Oz, Cidul, Viața lui Lazarillo de Tormes, Tirant lo Blanc, Dersu Uzala, Cartea junglei, Logodnicii, Pinocchio, Alice în Țara Minunilor.

Mai mult, pe litera.ro cititorii pot descoperi alte abonamente la colecții deja consacrate: Mari clasici ai literaturii, o colecție cu cele mai importante și revoluționare opere din literatura lumii, și Mari idei ale matematicii, o incursiune fascinantă în lumea principalelor concepte și teorii ale matematicii.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.