permanent noutate

- 25%

Misiune fara sfarsit

Nota ta:
67 % of 100
RRP: 69,99 lei Preț special 52,49 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.05.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 69,99 lei Preț special 52,49 lei

ACEASTA NU ESTE O CARTE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ. ESTE O TREZIRE LA REALITATE!

Nu mă poți răni, marele succes al lui David Goggins, a demonstrat cât de mult din capacitatea fiecăruia rămâne nefructificată, dar a fost doar o introducere în puterea minții. În Misiune fără sfârșit, Goggins te poartă în interiorul propriului Laborator Mental, unde a dezvoltat filosofia, psihologia și strategiile care i-au permis să învețe că limita pe care o conștientiza el nu era decât începutul și că munca pentru a atinge măreția este nesfârșită.

Poveștile și lecțiile din această carte sinceră, revelatoare și fermă îți oferă un plan pe care îl poți folosi pentru a te ridica din locul jos în care te afli într-o stratosferă cu totul nouă, care ți-a părut cândva de neatins. Fie că te simți pe drumul greșit în viață, fie că vrei să îți maximizezi potențialul sau să îți golești sufletul pentru a răzbate așa-zisul plafon de sticlă, aceasta este singura carte de care vei avea vreodată nevoie.

 

„EXISTĂ DIFERITE NIVELURI DE PUTERE MENTALĂ, DAR STANDARDUL DE AUR INCONTESTABIL ESTE PRIETENUL MEU, DAVID GOGGINS. Combinația dintre spectacolul supraomenesc al realizărilor lui și gravitatea cuvintelor sale este una dintre cele mai puternice droguri motivaționale care există pe Pământul verde al lui Dumnezeu. David este un om cu o copilărie umilă și zbuciumată, dar care, doar prin forța voinței pure, s-a transformat într-unul dintre cei mai duri ticăloși care au trăit vreodată. Cred că există oameni care vin pe Pământ pentru a ne ridica așteptările și pentru a redefini ceea ce este posibil pentru noi, ceilalți, iar David Goggins este cel mai bun exemplu al acestei idei pe care l-am întâlnit.“ JOE ROGAN

 

„Nu l-am ridicat pe David atunci când a căzut, dar el m-a ridicat pe mine de fiecare dată. David a analizat intenționat și meticulos fiecare urâțenie morbidă a vieții noastre și a vieții sale cu o onestitate crudă și, de multe ori, dureroasă. Împărtășindu-și experiențele de viață, ne-a oferit tuturor un plan nu numai despre cum să ne ridicăm, ci și cum să excelăm în fața unor situații copleșitoare și să «rămânem puternici» în acest proces.JACQUELINE GARDNER, mama lui DAVID

 

DAVID GOGGINS a fost pușcaș marin și este singurul membru al forțelor armate americane care a finalizat instrucția pentru pușcași marini, Army Ranger School şi Air Force Tactical Air Controller. Goggins a concurat în peste șaizeci de ultramaratoane, triatloane și ultratriatloane. A deținut recordul mondial la tracțiuni, realizând 4 030 de tracțiuni în 17 ore. Un orator căutat, a călătorit în întreaga lume împărtășind filosofia sa despre cum să stăpânești mintea. Atunci când nu vorbește, lucrează ca tehnician medical de urgență într-un spital dintr-un oraș mare și, în timpul verii, ca pompier în cazuri de incendii de vegetație în British Columbia.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 apr. 2024
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : David Goggins
Traducator(i) : Gabriel Tudor
Tip Coperta : Broșată, cu clapete
Format : 165x230
Numar pagini : 304
ISBN : 978-630-319-822-4